« Hektiskt | Huvudsidan | Inställt »

16 november 2005

Ruinerad igen!

ÄNNU EN HEKTISKT DAG - vad ska detta sluta med? Sprang som en skållad råtta hela förmiddagen och hade flera möten. Det sista mötet drog ut på tiden så jag fick springa ner till garaget och kasta mig i bilen och köra i ilfart till Tynnered då jag hade tid hos tandhygienisten 15.00. Jag ska inte ens försöka hävda att den bilfärden var ens i närheten av laglig hastighet...

Tandhygienisten plågade mig en timma och ruinerade mig så fort det var gjort! Tog mig därifrån till gymet och körde 25 minuter uppvärmning, 1 timma styrka samt 1 timma motion. Sedan hämtade jag Woffegubben i stan som hade träffat gamla arbetskamrater från Vezätatiden.

Nu har jag precis kastat i mig lite mat och ska kasta mig i säng för jag är så trött så jag ser inte himlen för basfioler.

Skrivet av Angela Müller den 16 november 2005 22:03

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?