« Ruinerad igen! | Huvudsidan | Stockholm »

17 november 2005

Inställt

ETT MÖTE BLEV INSTÄLLT I DAG OCH JAG kan inte minnas när jag senast kände en sådan otrolig glädje över ett inställt möte! För övrigt har dagen varit mer än späckad. Det ÄR mycket just nu! Men det ÄR roligt, som tur är!

Min tanke var i dag att jag skulle lämna jobbet i sådan präktig tid att jag åtminstone hann gå några kilometer tills färdtjänsten hann i kapp...så blev det inte. Det slutade med att han, färdtjänsten, satt och väntade på mig i mitt rum istället!

På vägen hem handlade vi lite iinför Stockholmsresan i morgon bitti. Och väl hemma lagade jag pastasåsen av spenat som vi ska avjnuta i morgon kväll tillsammans med våra bägge arvingar, Lilla Mönsterbarnet och Stora Mönsterbarnet. Woffe fixade under tiden matsäck inför resan.
Packat, ja det har vi gjort nu! Kläder för dagarna tre och andra livsviktiga saker som presenter till Boris och Ila samt Oskar, laddare (mobil), Ipod, medicin, bok att läsa, läsbrillor, kamera, laddare (kamera) osv osv i all oändlighet.

Och i morgon skräller klockstollen som vanligt så nu är det väl bara att komma i säng. I morgon, efter framkomst till Den Kungliga Huvudstaden, väntas lite kvalitetstid med Lilla Mönsterbarnet och det ser jag verkligen fram emot då det var jättelänge sedan sist. Så jag lämpar helt enkelt av Woffegubben på Fridhemsplan (där vi bor) och möter upp "den lilla" alldeles ensam i stan. När vi blir klara tror jag det lutar åt att vi alla åker hem till barnet och äter tillsammans innan det är dags att göra avslut för fredagen. På lördag blir det Bloggforum för mig och kvalitetstid för Woffe med "den lilla". På söndag ska Oskar avfiras innan det blir färd hemöver igen till verkligheten ;-)

Skrivet av Angela Müller den 17 november 2005 21:30

Kommentarer

Hej Angela! Hoppas att du får en toppenhelg i Stockolm! Både med familjen och med bloggarna! Synd att jag är en sån fegis! Annars kanske vi kunde ha träffats! Men, men, nästa år så kanske jag kommer på Bloggforum! Man vet aldrig! Ha det bäst! Stor kram från Bim!

Skrivet av: Bim den18 november 2005 22:53

Tack söta mamma för i dag. Det var så skönt att bara strosa runt och tänka på roliga saker och mysa. You're the best! :P (ps. Du får nog skriva ruinerad igen igen som rubrik ;) ds.)

Skrivet av: anna den18 november 2005 23:03

Bim> Ja, det ser jag fram emot men först ska du ju komma till Göteborg och vandra Vättlefjällsvandringen med oss i maj och sedan ska vi ju springa tjejmilen i augusti. Då känner vi varandra så väl så nästa bloggforum kommer att gå som en dans ;-)

Skrivet av: Angela den18 november 2005 23:28

Anna> Nej, ruinerad är ett alldeles för svagt ord i dessa sammanhang ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den18 november 2005 23:29

*Ler* Okej Angela! Vi får väl se hur det blir med det! Jag ska försöka att skärpa mig! Ha det bäst! *Kram*

Skrivet av: Bim den18 november 2005 23:48

Bim> Du oxå ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den19 november 2005 08:41

Post a comment
Remember Me?