« Det kallar jag fest | Huvudsidan | Devils & Dust »

5 november 2005

Mörkt

DET HANN BLI MÖRKT INNAN jag jobbade klart. Vilket i och för sig inte störde den nästkommande aktivitet för dagen. Vi åkte nämligen och "hälsade" på mamma. Nej, det var att hitta i kolsvartet som var det störande i processen...

1_mamma.jpg

Storebror hade redan varit där och satt upp sin egenkonstuerade ljushållare och jag tände lyktan i marknivå. Det blir mycket vackert på kyrkogården en dag som denna. Mamma "ligger" i en slänt och effekten blir enorm när det lyser många ljus.

Stackars Woffegubben han fryser, snorar och har ont i knoppen. Förkylning på gång! Ja, och nu är det sängen som gäller för hela familjen fast Woffe ligger förstås redan!

Skrivet av Angela Müller den 5 november 2005 20:46

Kommentarer

Åh vad bra att du fotograferade graven! Jag tänkte faktiskt be dig göra det - läste du mina tankar? :)

Skrivet av: steffanie den 6 november 2005 10:01

Steffanie> Ja, på sätt och vis för kortet är för dig och Anna som inte har chans att gå dit så ofta. Så tänker jag alltid när vi träffar släkt och vänner också. *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 november 2005 10:53

Vad fint hon har det, mormor. :)

Skrivet av: anna den 6 november 2005 22:03

Anna> Ja, jag är säker på att hon trivs!

Skrivet av: Angela den 7 november 2005 15:20

Post a comment
Remember Me?