« Minsann! | Huvudsidan | Mörkt »

5 november 2005

Det kallar jag fest

ÖVER TVÅHUNDRA gäster måste vi varit igår. Ja, jag räknade inte men jag det var åtta långa bord och minst 28 personer vid varje...
Vi välkomnades med bubbel och det blev en del babbel när man återsåg en hel drös med gamla arbetskamrater och respektive som vi "ickegrafiker" kallas.

2_Gela.jpg

Jodå, det blev en del tjöt och alla såg ut att ha trevligt...

2_woffe.jpg

Ljuvlig mat och dryck, underhållning och dans innebar att vi kom hem först på småtimmarna. I dag värker fötterna av allt fotarbete på dansgolvet men det är det värt!

Tidigt i morse ringde det på dörrklockan, förmodligen "Bus eller godis-gänget", men ingen av oss iddes stiga upp.

Nåväl, det vankas lite arbete även i dag, då vi har en oracleuppgradering på gång, så någon heldag i sängen blir det inte. Nu blir det en sen frukost innan avfärd till jobbet. Jag var ute och inspekterade våra nya fönster från utsidan eftersom vi inte har sett underverken i dagsljus ännu. Det ser mycket fint ut och nu är det helt färdigt med fönsterbleck och hela härligheten. Återstår alltså bara putsning men det ska, för en gång skull, bli riktig kul att putsa fönster ;-)

En sista suck från Brakveden innan den är helt avlövad...

Brakved.jpg

Skrivet av Angela Müller den 5 november 2005 10:39

Kommentarer

Ojjjj vad FINA ni är!!! :-) Hälsa pappa att han är riktigt stilig, och du också förstås :)

Skrivet av: anna den 5 november 2005 11:21

Anna> Åhh, blir riktigt generad ;-) Ja, jo visst blev han stilig när jag till sist lyckades få med honom till herrbutiken för inköp av ny kavaj! Den från konfirmationen hade ju faktiskt kunna duga, eller ;-)

Skrivet av: Angela den 5 november 2005 11:25

Glöm inte hälsa pappa att han var snygg och säga att ni ska upp hit i november ;) :D Nu drar jag till jobbet, vi hörs!

Skrivet av: anna den 5 november 2005 14:08

Anna> Jag har redan hälsat och han fnös lite generat ;-) Innan vi kan lova att komma måste vi kolla om vi får hotell, ledigt och att det inte finns några andra hinder. Svar tidigast i nästa vecka. *KRAM*

Skrivet av: Angela den 5 november 2005 16:21

Post a comment




Remember Me?