« Avslutat verk | Huvudsidan | Snuvad på konfekten »

27 november 2005

Ännu ett "värk" avslutat

NU LUKTAR HELA HUSET nystädat. Det är det också. Blev tvungen att ta mig i kragen och få till en grundlig dito. Det fanns fortfarande spår kvar efter farbror snickare som var här, för en envighet sedan, och bytte ut våra gamla fönster mot nya. Och eftersom jag sovit minst 13 timmar i natt så kunde jag inte skylla på trötthet. Fast trött är jag ändå både fysiskt och psykist...

Måndag jobbade jag över med tester och på tisdag smög vi skamset in på gymet på vägen hem.

Den gångna veckan har varit minst sagt hektisk och fullbokade dagar samt även en del kvällar. I onsdags var jag på tjänsteresa hela dagen och kvällen skulle jag vilja säga eftersom tåget inte var inne på Göteborgs central förrän efter 20.00 och resan startade 06.40. Men det var en bra dag och den pilsner som slank ner på Marina Plaza (i väntan på tåget till Göteborg) satt helt rätt efter en givande dag och i gott sällskap. När vi kom åter till Göteborg var jag tvungen att gå upp på jobbet för att skriva och sicka ut en agenda för morgondagens möte. Så hemma och i säng var jag inte förrän näst intill midnatt.

Torsdag var det dags för konserthuset och innan dess en god måltid på La Gondola. En trevlig kväll men sent i säng igen. Det märks att man inte är någon ungdom - sena kvällar straffar sig snart.

Fredag var jag så trött på eländet att jag gick hem redan vid 15-tiden och avreagerade mig på gymet. Tanken var att jag skulle färdtjänsta hem Woffegubben, som var ute och slarvade med facket, men det slapp jag för han tog sig hem med buss. Somnade som en klubbad säl innan 21.

Lördag jobb igen, visserligen inte hela dagen men mellan 12-17. Och innan fick jag röjt lite här hemma så ingen kan påstå att det varit särskilt mycket stillasittande.
Nästa vecka lär inte bli bättre. Jag gissar att dom flesta känner igen symptomen. Veckorna före jul är det dubbelt upp och däremellan ska man hinna tusen saker till!

Nu ska jag ställa mig med min favoritsysselsättning...stryka kläder ;-(

Skrivet av Angela Müller den 27 november 2005 14:07

Kommentarer

Vilken vecka! Jag förstår att du känner dig trött... Försök att ta det liiiite lugnare kommande vecka! *Kram*

Skrivet av: Bim den27 november 2005 15:09

Bim> Ja, det skulle jag gärna göra men det låter sig inte göras och då inte så mycket pga mig själv... Dock gick strömmen här i Grågob samtidigt som jag skulle börja stryka... ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den27 november 2005 18:38

O jag som trodde det skulle bli lugnare när ungarna flugit ur boet. Jag kan bara ana vad jag har framför mig. Kram Lotta.

Skrivet av: Lotta den27 november 2005 22:13

Lotta> Nejdu, passa på och njut så länge du har dem kvar. Då kan man dessutom säga nej och skylla på barnen ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den28 november 2005 04:31

Post a comment
Remember Me?