« En måndag så god som någon | Huvudsidan | Egentligen inte så mycket att orda om »

13 september 2005

Bara femtusen...

NÄR VI ÅKTE HEM FRÅN JOBBET såg jag att stegmätaren bara visade ynka 5 000 steg. Först undrade jag om jag skulle hoppa av färdtjänsten vid Shell i Lerum och ha 13 km att gå hem. Men jag kände mig ovanligt trött och sliten så jag nöjde mig med att hoppa av vid brandstationen och gå "min" sjuochenhalva hem.

Det var nog ett bra beslut eftersom det inte blev något sim i morse då vi var kraftigt försenade. Dock en härlig dusch och promenad från Valhalla till jobbet.
Ja, i vilket fall som helst så klarade jag dagens steg som blev 16 536 efter promenaden hem.

Resten av kvällen har jag ägnat vid spisen då det felades några lunchlådor för resten av veckans dagar...

Nä, nu ska jag in och göra kvällstoaletten samt kämpa med att försöka hitta dagens linser som för övrigt är en kamp varje kväll sedan jag gick över till daglinser. Men jag tänker inte ge mig!

För övrigt så märkte jag, under promenaden hem, att det börjar bli höst och depressionen ligger som en våt filt över mig. Varför ska de vara så här varje höst? Varför kan jag inte bara njuta och skita i att det snart inte finns några blad kvar på träd och buskar, att det blir mörkare varje morgon och kväll, att livet helt plötsligt känns som om det vore slut??

Skrivet av Angela Müller den 13 september 2005 20:34

Kommentarer

Åh vad jag känner igen mig.
Jag hatar att det blir höst :-[

Skrivet av: lilo den13 september 2005 20:48

Men nu kan man äntligen tända levande ljus i vart och varannat hörn. Undertecknad som e så kvällstrött orkar inte vara vaken till mörkrets inbrott för att kunna njuta av tända ljus förrän nu. Positiva jag.

Skrivet av: Lotta den13 september 2005 20:51

Den depressionen måste bero på maltbrist? ;-)
Tänk oxå Angela - nu när det blir höst smakar ju både "varma koppen" och "glada koppen" ÄNNU godare!Kram Ylvis

Skrivet av: Ylvis den13 september 2005 21:37

Ylvis> Shit, det har jag inte TÄNKT på ;-)

Skrivet av: Angela den14 september 2005 08:20

Lotta> Ja, egentligen ligger väl det något i vad du säger men jag har ju svårt att byta dagsljus mot levande ljus. Å andra sidan hjälper det ju föga att gnälla så i kväll ska jag tända mina ljus som doftar kaffe ;-)

Skrivet av: Angela den14 september 2005 08:27

Lilo> Åhh, jag är alltså inte ensam ;-)

Skrivet av: Angela den14 september 2005 08:30

Hej Angela! Nej, du är definitivt inte ensam om att ha höstdepression! Det lider jag av varje höst. Fast inte den här hösten! Och självklart är det för att vi ska flytta! Nu känns allting bara roligt! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den14 september 2005 18:46

Britt-Marie> Ja, en händelse, liten eller stor, kan faktiskt hålla depressionstrollet borta. Det ska bli roligt att få följa med under flytten och repartionerna. Jag försökte kommentera det i din blog men den ville inte ta emot trots att jag var inloggad. *Kram*

Skrivet av: Angela den14 september 2005 21:11

Hej igen! Tråkigt att det så ofta inte går att kommentera i min blogg... Jag gillar den inte riktigt. Tycker att det är tråkigt att inte vem som helst kan kommentera utan att man måste ha msn. Gästboken är ju inte riktigt samma sak. Men, men, nu kommer jag varken ha tid, lust eller ork att ändra. När flytten är över så kanske jag byter blogg. Kul att du hänger med i flytt och reparationer! I morgon får vi nycklarna! Wieee!!! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den15 september 2005 16:34

Post a comment
Remember Me?