« Bokslut juni 2005 - Telia, jogging, cykeltur, sulor | Huvudsidan | Lovade men... »

1 juli 2005

Nä, men Morsan!

JA, DET ÄR VAD JAG TROR att "ungarna" skulle säga om jag berättade att jag köpt en CD med Timbuktu i dag...
I alla fall Lilla Mönsterbarnet. Hon skulle nog säga:
- Men Morsan vad häftigt!
Men jag gillar bandet på något sätt trots att jag inte är särskilt förtjust i skånskan som sådan men å andra sidan finns det ju dem som mer eller mindre gå baklänges när det talas "göteborgska" så det jämnar nog ut sig i det långa loppet.
Jag köpte förresten även en Absolut också... Absolute dance - move your body!

Det gäller att fjäska med den lata kroppen ;-) och försöka jaga bort den där fan på axeln eller dom rättare sagt dem - för jag har en på varje axel som gör vad dom kan för att övertyga mig om att träning är inte nödvändigt.

Vi tog halva dagen ledigt idag och var ute och shoppade lite - därav CD inköpen. Egentligen var jag ute efter en ny CD i serien BodyWork men det har tydligen inte kommit någon mer än de fyra jag redan har. Jag är en riktig storförbrukare av den sortens musik när jag motionerar. Ipoden är en gåva till mänskligheten! Fast igår när jag joggade innan serviceteknikern kom, för att fixa min ISDN, hängde sig fanskapet mitt i joggingturen och det tog mig flera timmar att få igång den igen. Det är nu andra gången detta händer och jag vet inte varför. Jag borde lämna in men hur ska det felsökas när det bara händer med flera månaders mellanrum?? Nä, jag vill inte bli utan den vilket förmodligen blir resultatet om jag lämnar in den. Att jag skulle få en ny utan felsökning tror jag inte ett ögonblick på!

För övrigt är det himla gött att det är fredag med helgen ledig! Det var tänkt att det skulle bli jobb på söndag då ett kluster skulle flyttas men "flyttaren" ansåg att det var för stora risker så det blev skjutet på framtiden. Inte är jag ledssen för det!

Skrivet av Angela Müller den 1 juli 2005 22:06

Kommentarer

Vad är det för fel på skånska? *muttrar* ;)

Skrivet av: Jontas den 2 juli 2005 19:08

Jontas> Inget alls!! Det är bara jag som har så svårt att förstå, speciellt när det sjungs. Men, som jag skrev i inlägget är det inte konstigare än "göteborska" för den som inte är hemma. Du vet ju att jag älskar dig så var inte kinkig nu ;-) Dessutom pratar jag med skåningar dagarna i ända eftersom jag min största programleverantör är från Helsingborg - ja, jo, jag borde vara van vid det här laget! Men dom sjunger inte så ofta...

Skrivet av: Angela den 2 juli 2005 22:20

Nämen morsan!! :-D

Skrivet av: anna den 4 juli 2005 11:48

Anna> Ja, vad var det jag sa?

Skrivet av: Angela den 4 juli 2005 11:52

Post a comment




Remember Me?