« Nä, men Morsan! | Huvudsidan | Hur kul är det på en skala? »

2 juli 2005

Lovade men...

GISSA VEM SOM RINGT TELIA I DAG??? I går kväll funkade inte min uppkoppling mot internet igen!!! Gissa om jag blir trött? Startade då upp min gamla bärbara för att ringa upp via modem...gick inte! I dag, i eftermiddag, upptäckte jag att inte telefonen funkade heller... Nu har jag alltså tillbringat lång tid i telfonkö på Telias felanmälan igen.
Nä, jag orkar inte älta detta mer och är nu bara förbannad på Telia och att jag i morgon måste åka in till jobbet för att göra min rensning mot databasen. Det funkar bara inte med uppringt modem.

Nu ägnar jag resten av modemtiden till trädgården...

Den första lilla underbara liljan har slagit ut...

1_lilja.jpg

Liksom min favorit bland Klematiserna...

2_Dream.jpg

Djävulsbuskens oansenliga blommor har också slagit ut. Denna buske odlas givetvis för dom vackra röda bladens skull men jag tycker nog att även blomman är värd lite uppmärksamhet...

3_djavul.jpg

Min flikbladiga Fläder har även den presterat en antal blommor i år...samt massor av löss...

4_flader.jpg

För övrigt är jag förbannat trött på tekniken!

Skrivet av Angela Müller den 2 juli 2005 21:57

Kommentarer

Så trevligt - en jämngammal bloggare. Det vimlar av unga smink- och märkesklädesbloggare bland de kvinnliga, där surfar jag snabbt förbi.
Vi från början av 50-talet är inte alls så många verkar det som, vi måste nog hålla ihop.
Fina blomsterbilder!

Skrivet av: Bloggblad den 2 juli 2005 23:29

Ååååhh vilka underbara trädgårdsbilder! Även fast jag vet att vi kommer bo i lägenhet några år till framöver så när jag ändå en trädgårdsfröm redan nu...:)

Skrivet av: anna den 2 juli 2005 23:33

TrädgårdsDröm ska det givetvis stå ;)

Skrivet av: anna den 2 juli 2005 23:34

Bloggblad> Ja, jag säger detsamma. Ska genast skynda mig och läsa dina blad! Kul att du hörde av dig så jag fick veta om dig ;-)

Skrivet av: Angela den 3 juli 2005 10:24

Anna> Jag är fullständigt övertygad att du, med dina pyssliga fingarar, kommer att få Sveriges vackraste trädgård när du har skaffat en. Så tålmodig är inte jag ;-) Det mesta i min trädgård "sköter sig självt" och jag odlar inget nyttigt bara vackert.

Skrivet av: Angela den 3 juli 2005 10:26

Post a comment
Remember Me?