« Vandring | Huvudsidan | Bildligt talat »

17 april 2005

Så blir det

OM MAN ÄR UTE OCH RANTAR I SKOGEN hela lördagen så får man göra alla rutiner på söndagen i stället. Japp, så är det vad man nu än kan tycka om det!
En tidig söndag i det Müllerska hemmet startar alltid med att jag går upp och startar datorn, kopplar upp mig mot jobbet och påbörjar den rensning mot databasen som jag gör varje söndag (nästan). Under tiden rensningen går blir det oftast tvättmaskinen som matas och så även i dag.
Eftersom vädret var ljuvligt och soligt samt lite blåsigt blev det tork av tvätten ute på vindan.
Och när jag brötat runt en stund vaknar herrn i huset som i dag bestämt sig för att ta sig an den dörr som ska byggas igen mot baksidan av huset. Så fick det bli.

dorr.jpg

Något av tråkigaste jag vet är att stryka men vad gör man när högen bara växer och växer? Jo, man tvingar sig till att sätta igång ;-(

stryktvatt.jpg

När Woffegubben ropar att det är dags att fika - ja då ställer man ju upp ;-) Samtidigt ringer jag "hälpdäsken" på jobbet och meddelar att jag rensat klart så nu är det fritt fram igen att köra igen.

Gela.jpgwoffe.jpg

När man är ledig går tiden fort! Det kändes nästan som om vi knappt hade fikat klart förrän det var dags att påbörja middagen men det är ju så klart inte sant. Jag fortsatte med min förbaskade strykning och Woffegubben med dörrbygget.

Lat middag i dag, lite kassler (för mig kycklingkassler och traditionell till Woffe) med ost och annans och så in i ugnen en stund. Lite bulgur med mycket gul- och vitlök samt grönsaker såsom broccoli, squash, paprika i olika färger och lite annat smått och gott. Några tomater skärs upp och hokus pokus så står middagen på bordet.

middag.jpg

Eftersom dumburken inte hade mycket att erbjuda denna söndag så blir det läsning istället. Woffe i "sin" soffa i vardagsrummet och jag i "min" som står i mitt flickrum som Woffe kallar mitt arbetsrum ;-)

woffelaser.jpggelalaser.jpg

I morgon bitti blir det gymet och sedan ska vi åka Fjärås och hämta ut husvagnen från vinterförvaringen. Jag har tagit måndag ledigt eftersom det blir jobb nästa helg (då vi egentligen skulle hämtat hem vagnen).

Skrivet av Angela Müller den 17 april 2005 21:21

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?