« Ilsken och sur | Huvudsidan | Återstoden av dagen »

2 april 2005

Lite mindre ilsken

DET ÄR JU BARA JAG SJÄLV som kan fixa så mitt dåliga humör tar till flykten och det goda kommer tillbaka. Så jag började packa inför min stundande Stockholmsresa (för att träffa Monsterbarnen och puslingarna) på tisdagkväll.
Sedan hade ju Woffegubben satt upp alla rullgardinerna på altanen när jag kom hem från jobbet så...det finns anledningar att vara glad åt också.

Nåväl, åter till packningen och den roliga biten av den. För den oinvigde så är det så att Lilla Monsterbarnets små gulliga Puslingar är vana att få en liten present varja dag när vi träffas. Och nu ska jag ju vara i Stockholm från tisdag till söndag och av den anledningen har jag bunkrat lite.

Packa.jpg

Bara dom nu inte läser min dagbok;-)

Skrivet av Angela Müller den 2 april 2005 16:45

Kommentarer

Jag ska försöka hålla dem härifrån!

Skrivet av: Anna den 2 april 2005 19:58

Anna> Phew, det var ju för tur...annars blir det ju ingen överraskning ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 2 april 2005 20:00

Stockholm ligger inte lång ifrån Uppsala. I Uppsala bor jag... Bara så du vet ;-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den 2 april 2005 21:06

Lilla Mysan> Ja och ändå närmare än så (om jag fattat saken rätt) bor mitt lilla Monsterbarn...nämligen i Upplands Väsby och då är man väl redan halvvägs till Uppsala ;-)

Skrivet av: Angela den 2 april 2005 23:23

Ja jösses. Upplands Väsby är ju nästan i mitt vardagsrum ;-) Det är bara att ta till vänster i rondellen vid IKEA så är du framme. I princip :-)Allvarligt - det vore häftigt att ses om det finns tid, ork och möjlighet!
Kram!

Skrivet av: Lilla Mysan den 3 april 2005 00:32

Lilla Mysan> Weee, det hade varit kul! Jag har mailat dig. *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 april 2005 08:38

Post a comment
Remember Me?