« Gröna jätteoliver | Huvudsidan | Lite mindre ilsken »

2 april 2005

Ilsken och sur

BLEV VÄCKT I MORSE av att dom ringde från jobbet. Försökte under en timmas tid, eller till och med längre, att lösa problemen telefonledes vilket visade sig inte gå. Det blev bara till att kasta på sig kläder och ge sig i väg. Mer än halva min lediga dag är borta!! Jag som hade så mycket jag ville hinna med i dag.

Nu, när jag kommit hem känner jag mest frustration och har ingen lust att göra något ;-( Jo, jag löste problemen men vad hjälper det nu.

Skrivet av Angela Müller den 2 april 2005 15:27

Kommentarer

Oj vad jag är stolt över dig mamma. För att du faktiskt blir arg och inte vill offra din lediga tid för jobbet. Så var det ju inte förr. Du har växt så inombords och prioriterar rätt saker i livet!!! En stolt monsterunge skickar kramar!!!

Skrivet av: Anna den 2 april 2005 19:03

Anna> Ja, visst har jag ändrats "till det bättre". Märkligt är det men jag anser att mina lediga stunder numera är heliga...det är en viss skillnad mot hur det var förr när jag näst intill "bodde" på jobbet. Jo, jag är också lite stolt över att ha insett det att det finns andra viktiga saker här i livet. *En stolt monstermamma skickar massor av kramar tebax*

Skrivet av: Angela den 2 april 2005 19:45

Post a comment
Remember Me?