« Allsköns musik | Huvudsidan | En helt vanlig fredag »

14 april 2005

Bio

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT VETA varför Astor och Rut inte har varit i simhallen på hela veckan. Astor kom i morse och berättade att stackars Rut har ramlat och slagit i sin arm och förmodligen även brutit några revben. Ajajaj! Jag får ta mig ner på stan i morgon och köpa ett krya på dig kort och skicka till henne.

I kväll har vi varit på bio och det händer inte så ofta minsann. Det blev Köpmannen i Venedig med Al Pacino och Jeremy Irons - bägge är mina favoritskådelspere och mest då Al Pacino.

Nu var det ju ingen "typisk" Al Pacinofilm där han oftast spelar buse eller maffialedare utan mer åt det kulturella hållet. Sevärd och någon och halvannan timmes underhållning en regnig kväll i Göteborg. Det lutar åt att vi går snart igen eftersom vi nu är de enda levande personerna på jorden som inte sett Såsom i himlen. Om vi inte ska missa detta mästerverk (om man nu får tro på dem som sett den) så är det nog dags innan den hinner försvinna från biograferna.

I morgon blir det lunch med kär kollega och vi ska gå bara hon och jag och prata och prata i en timma elller så. Det blir en Thairestaurang i närheten av jobbet. Thaimat är aldrig fel. Woffegubben ska också gå utanför huset och äta med en kompis - dom träffas kring halvmånadsskiftet varje månad och lunchar ihop.

Nu hoppas jag bara på bättre väder till veckoslutet eftersom det är vandring på G på lördag. Fast å andra sidan är varken Anders elller jag gjorda av socker så om det regnar får det duga också. Vi ska i alla gå hemmavid och det har vi inte gjort på länge. Dom senaste vandringarna vi gjort tillsammans har varit i och kring Göteborgstrakten men nu ska grabben få sig lite riktig natur till livs ;-)

På jobbet håller vi, kollegan och jag, på med tester för fulla muggar då det nalkas en uppgradering nästkommande helg av vårt webannonseringssystem. Vi har det alltså redan installerat i vår testmiljö, där vi nu utför testerna, och ska sedan ha in det i produktionsmiljön. Det är lite pyssel och planering kring uppgraderingar som innebär att vi måste stänga tjänsten under tiden men det ska nog gå bra den här gången också. Förhoppningsvis behöver vi inte spendera både lör- och söndagen på jobbet men det återstår att se.

Just nu har vi (två otroligt stolta päron) sett sitt Stora Mönsterbarn på TV - Västnytt som hade filmat det lilla livet med anledning av Podcasting som hon var först med i Sverige enligt reportaget. Vill man nu se reportaget kan man kasta sig över till SVT och Titta/lyssna här. Hon ses i högerspalten.
Ja, man undrar ju vart det ska sluta!? Radio och TV i omgångar. Vi har inte ens varit med på en dålig bild i den lokala tidningen när vi fyllt 50 ;-)
Och Lilla Mönsterbarnet har precis gått igenom en löneförhandling så man blir grön av avund när man läser hennes inlägg där hon berättar om det.

Det kanske är så att dom egentlligen är hittebarn bägge två ;-) Men det kommer vi aldrig att erkänna...

Skrivet av Angela Müller den 14 april 2005 21:58

Kommentarer

Jag o Oskar har inte heller sett den!

Skrivet av: anna den14 april 2005 23:54

Anna> Åhh, det hade jag aldrig trott - ni som brukar vara först med alla filmer och sedan rekommendera till oss ;-) *KraM*

Skrivet av: Angela den15 april 2005 08:11

Post a comment




Remember Me?