« Kan man skylla på motvind? | Huvudsidan | Bio »

13 april 2005

Allsköns musik

DET HAR VARIT EN BRA DAG vad gäller motion. I simhalllen blev det tusingen i dag och efter jobbet gymet.
Vi körde ett något kortare pass eftersom vi hoppade motionsdelen helt och hållet. Så det blev det 10 minuter uppvärmning på roddmaskinen och 1 timma styrka.

När vi kom hem så gav sig Woffegubben på att tvätta bilen och jag tog en joggingrunda. Det blev "Hörnmosserundan" som är 3.6 km lång. Woffe hävdar dock att den är 4.6 km men jag hävdar med en dåres envishet att den är 3.6 km. Jag får väl ta cykeln igen och mäta sträckan vid något tillfälle. Nåväl, det var så härligt väder så det kändes mycket bättre med en joggingtur än att springa på löpbandet på gymet. Jag hade dessutom lite träningsvärk i lårmusklerna från gårdagens jogging så jag tror att jag behövde detta. Jag tog inte Ipoden i dag utan lyssnade istället på fågelsång, glassbilen samt fotbollskillarnas glada tillrop. Det är förresten ett lika säkert vårtecken som Tussilagon när fotbollsträningen åter är utomhus och det springer en massa unga grabbar med bara, blåfrusna ben på plan.

Dagen joggingrunda:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 224 varav 55% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 117.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 28 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 37 minuter och 22 sekunder.

Ja, det var fritiden det! På jobbet var det inte lika struligt som i går men näst intill. Sedan har dagen kantats av en himla massa möten. Både av facklig art och jobbrelaterad. Men vem är jag att klaga? Som det känns för tillfället så får man vara glad att ha ett jobb!

I morgon är det tänkt att vi ska gå på bio, Woffegubben och jag. Det blir säkert bra med den saken. På fredag är det gym igen och på lördag är det inplanerad vandringsträning med Anders arbetskamrat. Woffegubben ska tyvärr jobba på lördag och kan alltså inte gå med. Dock nalkas Vättlefjällsvandringen med stormsteg så någon mil bör man väl ha i benen innan dess ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 april 2005 20:53

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/123

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?