« Inget nytt under solen | Huvudsidan | Inte så många fler i dag »

23 februari 2005

Orden är slut - igen!

JA, VAD SKA JAG SKRIVA I DAG DÅ? Jag skrev inget i går och jag har inget att skriva i dag. Jo, vi har varit på banken och skrivit om ett av våra tre huslån...hur himla spännande är det att läsa om på en skala?

Efter banken var jag på gymet och gjorde en halv ansträngning...30 minuter uppvärmning på löpbandet och 60 minuter styrka, underkropp. Någon motion hade jag överhuvud taget inte lust med så jag åkte helt sonika hem.

Något suger musten ur mig men jag vet inte vad??

Skrivet av Angela Müller den 23 februari 2005 20:00

Kommentarer

Snart kommer våren och ljuset! Nu har vi väntat så länge så vi börjar vissna. Men snart, snart....

Skrivet av: Anna den24 februari 2005 06:36

Anna> Tack för din tröst! Just nu önskar jag att jag hade ett jämnt gott humör...samma från januari till december. På så vis kunde man vara glad jämnt. Inga upp o ner, bara positiv för jämnan....*Kram*

Skrivet av: Angela den24 februari 2005 08:21

Post a comment
Remember Me?