« Orden är slut - igen! | Huvudsidan | I flera dagar nu »

24 februari 2005

Inte så många fler i dag

ORD DÅ ALLTSÅ... På jobbet var det lite struligt hela förmiddagen men detaljerna spar vi så slipper jag gå igenom hela härligheten igen ;-(
Resten av dagen har ägnats åt möte, jobbigt men givande.

När vi slutade tog vi en sväng till Ikea för Woffegubben ville köpa en vägghylla till av den sort vi redan har i vardagsrummet. Tanken var att vi skulle göra detta på lördag men då föreslog snillet (jag) att det måste vara snabbare och effektivare att göra det i dag, en torsdagkväll innan lön, än på lördag då alla är lediga (eller i alla fall många) samt har fått lön.
Sagt och gjort. På Ikea gick det jättesnabbt eftersom vi visste vad vi skulle ha och det som tog längst tid var faktiskt fikastunden vi kostade på oss. Det händer inte så ofta men det smakade gott med lite fika.

I morgon blir det besök hos en kär arbetskamrat som är hemma och sjukskriven sedan en längre tid på grund av höftoperation. Det ska bli roligt och jag tror hon uppskattar det. Efter det blir det fackliga förhandlingar från 16.00 men det är ju fredag ;-)

För övrigt har jag lagat morgondagens lunch till Woffegubben som får äta ensam, eller rättare sagt utan mig, då besöket av vår arbetskamrat kommer att gå av stapeln under den tiden. Annars är det faktiskt så illa att det händer inte så mycket. Jag tycker att det blir inte så mycket annat än arbete, mat och sömn. Hoppas det vänder snart annars slutar det nog med att jag blir galen. Vi har en kyla, mest på grund av en isande vind, som mer erinrar om Sibirien är Göteborg med omnejd.

Jag vill ha värme och trädgårdsarbete, husvagn och trevligt umgänge, varma soliga dagar och en längtan hem just på grund av det för att slita hund en stund i trädgården och sedan sitta på altanen och vägra att gå lägga sig för att inte missa en minut av ljuset och känslan..... Ja, jisses ta oss dit snart! Och när vi väl är där så låt tiden stanna!

Skrivet av Angela Müller den 24 februari 2005 20:52

Kommentarer

Jag längtar efter grillning och bad i Varberg jag!

Skrivet av: Anna den24 februari 2005 21:28

Anna> Ja, i år hoppas jag att vi verkligen kan förverkliga det oxå ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den24 februari 2005 23:05

Post a comment




Remember Me?