« Åter i Sverige | Huvudsidan | Ännu ett frågeformulär »

8 februari 2005

En helt vanlig tisdag

STARTADE DAGEN, SOM SÅ MÅNGA ANDRA DAGAR, med att simma. Har lagt ner pulsmäteriet vid sim för det är bara deprimerande ;-) Det blev sjuhundra i dag som är helt normalt en tisdag.

Dagen har annars gått åt till möte, dels med leverantör av fakturor och dels ett MBL-möte. Däremellan bjöd Woffegubben på semla, precis vad jag behövde efter en helg med massor, och då menar jag bokstavligen m a s s o r, av god mat samt bakverk och tårta lika goda dem.....

På gymet i dag hade jag dels kännig av min onda fot för jag råkade trampa snett på bildäck på färjan på väg hem från Tyskland och kom riktigt galet med fotskrället. Som om det inte var nog har jag njuront eller vad det nu kan vara...Det sitter i alla fall i höfthöjd och bakåt ryggen (för dem som nu har höfter vilket jag inom parentes kan nämna att det är inget jag kan skryta över). Jag har ingen som helst aning om vad detta fenomen kan bero på men ont gör det!
Det gick dock skapligt med 30 minuters uppvärmning och jag överlevde. Styrkan funkade också bra så det blev i dag 90 minuter av den varan. När jag sedan äntrade löpbandet tyckte jag väldigt synd om mig själv i 30 minuter innan jag gav upp och åkte hem.

I morgon fyller goda grannen Ingegerd år så då blir det en liten tur två gator upp i kvareteret. På torsdagmorgon försvinner jag på avdelningskonferens (till hemlig ort) med övernattning. Det betyder, enligt mina beräkningar, att vi inte är åter förrän på fredag så någon regelbundenhet i träningen denna vecka kan man knappast räkna med. För övrigt känner jag mig inte det minsta sugen på att träna så shit the same. Jag hoppas att det går över snart och att jag hittar min sugenhet och form utan större att katastrofer hinner hända med min kropp. Risken är dock stor som jag ser det! Men det är väl så här livet fungerar antager jag? Upp och ner i dalgångar som man bara måste besegra på ett eller annat sätt. Eller..det kunde varit värre som optimisten antagligen skulle sagt!
För övrigt längtar jag till våren! När jag kom, för en liten stund sedan, från gymet var det redan 6 minus...brrr!

Skrivet av Angela Müller den 8 februari 2005 21:11

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/66

Kommentarer

Jag har nu inte tränat på en vecka och två dagar... sjukdom och jag vet inte allt har kommit emellan. Men det är väl det vi skall lära oss att det är upp och ner och inte bli uppstressade av att allt inte går exakt såsom vi vill.

Hoppas du hittar suget snart igen. Jag skall testa i morgon så får vi se om min sug har kommit tillbaka.

Våren, ja... oj vad jag längtar! Vi har svinkallt i kåken ikväll och inte vågar vi skruva upp det något eftersom elräkningarna är enorma...
*kraaam*

Skrivet av: Jerry den 8 februari 2005 21:20

Jerry> Jo, det är väl så det är. Sjukdom är dock en helt legitim orsak till att inte träna. Det är till och med en stark rekommendation från dem som vet bättre. Hur det är med avsvalnad lust förtäljer inte historien. Jag hoppas att det känns bra för dig i morgon och ser fram emot en rapport om detta ;-) Våren...mmmums. Och du som har en ny trädgård att uppräcka -- vilken lycka! *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 februari 2005 21:25

Kul att du hade det bra i Kiel. Mannen är tysk, men tyvärr har vi ännu inte varit i Bonn och hälsat på släkten han har där. Skamligt egentligen...

Jag tror inte att det njuronda är njuront. Njurarna sitter bra mkt högra upp än vad man tror. Den översta delen på njurarna sitter precis under nedersta revbenen. Kan det vara några muskler som spökar? Jag brukar få ont i korsryggen på sidorna en gång i månaden... :-/

Skrivet av: Lilla Mysan den 8 februari 2005 21:27

Njuront???!!! Marsch iväg till doktorn!!! *tittar strängt*

Skrivet av: steffanie den 8 februari 2005 21:32

För ett år sedan sken solen i Gråbo!

http://www.muller.se/angela/archives/000767.html

*kram*

Skrivet av: steffanie den 8 februari 2005 21:34

Lilla Mysan> Ja, du har säkert rätt i det. Du, om någon vet ju! Det kanske rent av är en urinväggsinfektion..men det lär ju snart visa sig.

Skrivet av: Angela den 8 februari 2005 21:53

Steffanie> Ja ja, jag har faktiskt en tid i nästa vecka så är det inte bättre tills dess tar jag ett snack med fabror doktorn. *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 februari 2005 21:55

Lilla Mysan (igen)> Bonn, där har jag aldrig varit. Låter spännande! Du får lova att blogga när och om det blir av. Jasså, du är ingift precis som jag ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 februari 2005 21:57

Steffanie> Haha, nu förstår jag varför man ska blogga ;-) Det hade jag inte haft en aning om, om du inte hade påminnt mig. *Kram igen*

Skrivet av: Angela den 8 februari 2005 21:58

Post a comment
Remember Me?