« Pipa | Huvudsidan | BARRA CUNHAÚ »

28 december 2004

FÖRBANNADE KNÖL!

Ponta Negra, Natal 28 december 2004.

KUNDE INTE JOGGA I DAG...den förbannade fotknölen gör ändå ondare i dag. Men efter frukost gav vi oss i alla fall ut på en tretimmarspromenad längs stranden så det får väl duga som dagens motion i brist på jogging.
Jag misstänker att jag får ont för att jag springer i lut som det ju blir på stranden. Nåja, jag tänker inte ge upp så lätt utan ska göra ett nytt försök så fort knölen lugnat sig lite.

Annars finns inte mycket att rapportera, som vanligt en himelsk start på dagen genom frukosten. Förutom promenaden på stranden har vi inte gjort mycket. Woffegubben kopplade av på rummet och jag låg vid poolen och läste min bok. Det har varit lite molnigt i dag så solen har inte varit så "sträng''.

Vi har sett om katastrofen i Thailand och de andra drabbade ställena på hotellets TV samt läst tidningarna via internetsajter. Det är verkligen förödande och man får panik bara av att läsa om det.

I morgon bär det i väg i ottan igen på utflykt. Morgondagens utflykt bär av till Barra Cunhaú, 90 km söderut. Rapporterar mer i morgon.

I dag har vi klarat av Monsterbarnens presenter (som vi alltid plågar dom stackarna med efter varje resa) så nu kan dom få bli lite nyfikna ;-?
Fast denna gången känner jag på mig att det är lyckade dito.

Skrivet av Angela Müller den 28 december 2004 20:51

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/18

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?