« Sista simturen | Huvudsidan | Åter till basen »

8 oktober 2004

Höstskrud

HELA VÄGEN till Stockholm blev en resa i höstens tecken. Vi körde E20 som vanligtvis brukar vara en ovanligt tråkig körsträcka men som i dag verkligen förgylldes av alla vackert höstskrudade träd.

Vi tog en fika strax innan Örebro och var väl framme vid 13-snåret. Då välkommande bägge Monsterbarnen oss hemma hos Steffanie. Vi blev bjudna på en härlig lunch bestånde av en mycket smakrik soppa och underbart gott valnötsbröd därtill.

Anna och jag tog sedan en liten promenad med Boris och Ila medans Woffegubben och Steffanie borrade ett hål i väggen. Oskar kom efter jobbet och vi tog oss alla mot Upplands Väsby. Woffegubben hade Steffanie occh Oskar i bilen för dom fick uppdraget att fixa lite gott till kvällen. Jag åkte med i Annas bil och vi åkte till hunddagiset för att hämta Alice och Greta som för närvarande är inneboende då deras matte är på resa.

Väl hemma nu, hos Oskar och Anna, så skriver jag några rader och barnen fixar i köket med kvällens mys. Skönt att bli lite bortskämd i bland ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 oktober 2004 19:03