« Cykel bad, sol och promenad | Huvudsidan | Gissa vad »

11 augusti 2004

Vad ska jag skriva i dag då?

FÖRUTOM då cykelturen bort till Kärradal där vi badade på en långgrund sandstrand. Inte fel efter en cykeltur på 1 mil i gassande sol. Det är kul att cykla omkring och testa lite olika stränder samt att man får lite motion, men bara lite. Man orkar inte många knop när det är så varmt. På vägen hem hamnade vi i Bröderna Fåglums cykelaffär och jag hittade två perfekta cykelväskor som jag letat efter länge. Visserligen dyra men jag slog till och 550 riksdaler fattigare men två riktigt bra cykelväskor rikare.

Och för att testa dom nya väskorna tog vi vägen om systembolaget inne i Varberg och köpte hem lite vitt vin som vi ska ha på kräftskivan på lördag. Väskorna funkade :-)
Så cykelturen stannade på strax under tre mil och med det får man vara nöjd en dag som denna.

Ja, sedan blev det middag och ett kvällsdopp. Vi hade bollar med oss till stranden och kastade boll i vattnet – precis som två barn. Men kul hade vi.
Och nu sitter vi här och ska kika lite på TV. Det händer inte särskilt mycket och sinnena kan verkligen komma till ro. Det är helt enkelt semester.

Till helgen kommer Steffanie och det ska bli jättekul. Hon är ju boendes nu hemma i Gråbo en kortare tid för tyskastudier på Göteborgs Universitet. Hon behöver bara kasta sig på tåget efter studierna på fredag så hämtar vi upp henne på Varbergs station.
Och nästa vecka kommer Anna, Oskar, Puslingarna och Jenny (kamrat till Anna o Oskar) och eventuellt blir vi kvar och då hyr barnen en stuga här. Om vädret håller i sig vill säga. Men det ser jag fram emot om det nu blir så för då kan vi bada med Puslingarna som älskar att bada. Det ska också bli mysigt att få ha barnen här förstås. Jag håller tummarna för att vädret håller i sig. Och en av kvällarna ska dom kasnke gå på Liseberg och då får jag och Woffegubben ha Puslingarna alldeles för oss själva. Det ser ännu mer jag fram emot :-)

Skrivet av Angela Müller den 11 augusti 2004 19:52