« Träslövsläge tur o retur | Huvudsidan | Vad ska jag skriva i dag då? »

9 augusti 2004

Cykel bad, sol och promenad

JAG tog en cykeltur in till Varberg på förmiddagen då jag behövde lite från apoteket. Woffegubben satt hemma och gosade sig i skuggan.

När jag kom hem från Varberg var det bad som gällde och jag packade med mig min Brassestol, boken jag för tillfället läser, snusen och lite att dricka. På stranden blev jag sittandes i två timmar och gosade mig i solen och vattnet. Woffegubben ville inte åka med då han väntade ett samtal från en tysk, Gerhard, som var på väg. Woffe ska hjälpa honom till ett museum på Hönö där dom har fakta om en tysk ubåt som sjönk här under andra världskriget. Världen är bra liten i bland. För två år sedan kopplade växeln ett samtal till Woffe för att han behärskar tyska språket och det visade sig då vara denne man som i dag besöker oss. Han berättade då sitt ärende och sedan har Woffe gjort efterforskningar och hittat museumet på Hönö.

Nåväl, när Gerhard anlände kom dom fram till att det var för sent för att ge sig i väg i dag. Så det blev mer bad och sedan en gemensam middag. Efter maten tog vi en härlig promenad runt Getteröns naturreservat och efter det lite fika.

Resten av kvällen satt vi och småpratade och drack en öl och hade det trevligt. I morgon ska dom så ge sig i väg till Hönö. Jag stannar kvar här och fortsätter att njuta av sol och värme.

Skrivet av Angela Müller den 9 augusti 2004 23:38

Kommentarer

Hej hej

Jag undrade just om ni var hemma eller ute med husvagnen! Hur har ni det? Det verkar åtminstone som ni har det underbart när man läser i din dagbok. Hur länge stannar ni i Varberg?
Kram från Veronica som började arbeta i måndags och som fortfarande inte kommer ihåg hur man gör :-)

Skrivet av: Veronica den11 augusti 2004 07:21

Veronica> Jo, vi stannar nog så länge vi kan om vädret fortsätter. Vi har ju bara denna och 1 vecka till. Vi borde åka hem och jobba lite hemma men det går väl inte ifrån oss. *Kram*

Skrivet av: Angela den11 augusti 2004 09:32