« Konditionspass | Huvudsidan | Joggåingtur »

19 juni 2004

Som en vanlig lördag

FAST inte riktigt ändå. Det är utan tveckan både tyst och tomt när inte Woffegubben är hemma. Tyvärr är det nog inget vidare på Smögen heller då det regnat smådjävlar hela dagen. Typiskt! Nu när Bästkusten borde visa sig från sin allra bästa sida med besök av 100 tyskar och massor av norrmän.

Jag har ägnat dagen åt tvätt och stryk och bara varit utanför dörren för att hämta in tidningen. Tror inte jag kan minnas när det regnat så himla länge samma dag förut.
Å andra sidan behövs det en riktigt jordblöta för alla växter - därom kan vi nog vara överens herr vädergud och jag men jag har ju föreslagit att det kan regna varje natt mellan 02-05.30. Tyvärr har jag inte fått något gensvar på detta förslag.
Tog ett varv med Snabeljohan också men med det får det räcka för i dag :-)

Stora Monsterbarnet ringde och berättade att i Stockholm är det minsann full spruta på solen - jahapp så kan det vara ibland.
Oskar, Lilla Monsterbarnet samt Puslingarna är i Lund och besöker vår mycket goda vän Magnus - hoppas att dom har bättre väder!

Ja, som jag antytt tidigare kan jag inte avslöja vad jag håller på med men det kommer så småningom det lovar jag.
Hur jag ska fördriva kvällen i min ensamhet vet jag inte riktigt ännu men en blick i TV-tablåerna tyder på att det blir en god bok och den avnjutes helst sängen för min del.

Vi kvinnor pratar för mycket, men icke detsto mindre säger vi bara hälften av vad vi vet.

NANCY ASTOR

Skrivet av Angela Müller den 19 juni 2004 18:49