« Träning ger färdighet | Huvudsidan | Det Müllerska biblioteket... »

15 november 2003

Lördag - denna efterlängtade veckodag!

Vaknade och tassade ut på toa och såg till min förskräckelse att klockstollen redan hade passerat 09.30!

Eftersom jag hade bestämt mig för att träna på gymet i dag tidigt så blev det fart på kärringen för doom öppnar 10.00 och det är ganska skönt att komma innan det blr invasion :-)

Dom har barngymnastik på lördagar och det är verkligen en fröjd att se som små härliga ungarna med en kordination där det finns mycket att önska.
Men dom går helhjärtat in för sin uppgift och dom har ROLIGT. Sedan avslutas passet med saga, frukt och saft. Fattar fortfarande inte varför jag inte anmälde mig till detta istället :-)

När jag kom hem och hade duschat samt ätit en rejäl frukost på havregrynsgröt och pumpernickel med keso coh groddar på så föreslog jag för maken att han kunde åka med och handla.....

DET ville han inte så jag sade till honom Stick och brinn - jag vill inte ha med dig! (Det uttrycket har jag snappat upp från den yngre generationen på jobbet).

Jag stack alltså i väg ensam till det mysiga, småstadsaktiga Alingsås och strosade runt på stan en stund. Köpte mig två nya tröjor innan jag styrde kosan vidare mot mataffären. Där gick jag riktigt länge och tog god tid på mig så han riktigt skulle få tid att sakna mig - Woffe alltså :-)

Nu ska jag laga middag för våra magar kurrar å det värsta här. I dag blir det Rosmarin och apelsinlax (gjord i ugnen) med ris och broccoli till.

Skrivet av Angela Müller den 15 november 2003 18:13

Kommentarer

*Skrattar* Jag kan se dig framför mig i barngruppen! *Kram*

Skrivet av: Bim den15 november 2003 18:22

Ja, visst hade väl det gjort sig :-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 november 2003 19:18