« Till Annelie | Huvudsidan | En så'n härlig dag.... »

4 oktober 2003

Home at last

Äntligen hemma skulle man kanske säga på ren svenska :-)
Det har varit en tuff dag och framför allt en evinnerligt lång resa men nu är jag som sagt hemma och sängen väntar.

Det är bara lite svårt att tagga ner på direkten - sitter här och undrar om jag glömt något! Då kommer telefonen att skrälla långt före GT-killen ringer på dörren för att fråga för miljonte gången om vi vill köpa GT.....

Det är fortfarande dödstyst i det mullerska hemmet! Rösten vill sig inte och under kvällen när det strulade lite (som vanligt) och jag var tvungen att ringa en massa samtal kändes det som om jag ville börja grina för varje ord jag försökte pressa fram.

En kraxig kråka, boendes mitt i storgöteborg bland avgaser och andra föroreningar, låter bra mycket bättre än jag gör just nu!
Vad har jag råkat ut för??

Jag lär inte få något svar denna afton, som dessutom går mot sitt oundvilkiga slut, utan hoppar i sängen i stället och ser om lite sömn kan hjälpa upp saken.

Skrivet av Angela Müller den 4 oktober 2003 23:31

Kommentarer

Krya på dig!

Skrivet av: Britt-Marie (Bim) den 5 oktober 2003 09:25

Akta din röst. Var helt tyst tills du
mår bra.
Tänker på dig!
Karin

Skrivet av: karin den 5 oktober 2003 09:54

Miljoner tack för alla omtänksamma ord! Ska vara tyst hela dagen (om jag kan) *Kramar*

Skrivet av: Angela Müller den 5 oktober 2003 10:25