« Home at last | Huvudsidan | Ja, se nu vet jag »

5 oktober 2003

En så'n härlig dag....

...man blir riktigt glad!
Gråbo fullkomligt badade i sol när mina ögon slogs upp i morse!
En sådan fantastisk dag!

Woffe låg lite längre än mig i dag och därför tog det en stund innan jag kunde konstatera att rösten faktiskt är på väg tillbaka (jag hade ju ingen annan att testa på - har hört att om man pratar med sig själv så....)
Lite kraxigt (obs kraxigt inte kaxigt) låter det men trots allt är det ju något som låter.

Det blev en joggingtur - jag vet att jag inte borde men i detta underbara väder gick det inte att motstå - och det var en härlig tur. Jag sprang längre sträcka än någonsin tidigare och det kändes ljuvligt! Vi tog Härnmosserundan som är på 3,6 km.

När vi duschat kokade jag oss bägge grötfrukost och det smakade så bra. Woffe ska som vanligt envisas med sin "tomtegröt" men jag fortsätter med en dåres envishet att äta min havgregrynsgröt med krossade linfrö och banan på. Mums!

Det gick bara inte att vara inomhus en dag som denna så efter avverkad frukost gick jag ut och klippte gräset och krattade efteråt så där rök några kåldolmar till :-) Woffe låg på soffan likt en orm som svalt en älg och lät maten smälta. Han tog förstås hand om köket innan soffan. Blää för grötkastruller :-)

Nu börjar magen kurra igen så det är bara att ta nya friska tag i köket för att sammanställa något för middagen.

Skrivet av Angela Müller den 5 oktober 2003 16:06

Kommentarer

*Ler glatt* VILKEN HÄRLIG DAG! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie (Bim) den 5 oktober 2003 16:17

Vi har också haft härligt väder här idag! Skönt att höra att du börjar bli bättre! *kram*

Skrivet av: steffanie den 5 oktober 2003 16:41

BIM, javisst är det härligt att få känna så någon gång då och då emellanåt! *Kram*

Skrivet av: Angela Müller den 5 oktober 2003 17:00

Snurpan- tack min sköna! Jag är glad att du inte "skällde" på mig för att jag joggade i dag :-) *Mm*

Skrivet av: Angela Müller den 5 oktober 2003 17:01