« Som riktiga arbetare | Huvudsidan | Kontrasternas dag »

9 augusti 2003

Nu återstår bara hemresan

Vi har haft en underbar semester med många fina stunder, upplevelser och platser att minnas då höstrusk och Kung Bore tar över. Kort har vi tagit i massor och värmen, ja, den kan ingen klaga på snarare en släng åt tvärtom. I dag har det åter varit en 35-gradare och nu minns jag inte hur länge vi haft dessa underbart varma dagar men också lite jobbiga för oss nordbor som normalt inte har mer än tre årstider (höst, vinter, 3 dagar vår och sedan höst igen).
Har man dock fördelen att få bo 15 meter från östersjöhavets sandstrand, som vi gjort de senaste dagarna, så går det för sig. Bara att kasta sig i böljan den blå. Och det har jag gjort flera gånger under dagen och så även i går. Ljuvligt med lite saltvatten till skillnad från övriga bad vi tagit under denna semester.

Nåväl, dagen har haft lite arbete att erbjuda också. Färdigställandet av mina svärföräldrars trädgård som vi påbörjade i går. Sista biten av häcken och sedan en tur med släpkärra till tippen för att bli av med trädgårdsavfallet.

Nu längtar jag hem och hade väl hoppats att vi skulle ge oss i väg redan i dag men så blev det inte och nu siktar vi då på tidig söndagsmorgon.
Fick en riktig hemlängtarattack i dag då det anlände sms från Steffanie som sliter med sitt C-uppsatshelvete. Önskar jag kunde bistå lite men se det går nog inte för sig. Kanske tittar hon hem några dagar när den är klar så det har vi att se fram emot.

Lilla Monsterbarnet Anna med kamrat och en hel liten hundgård kommer på tisdag och det ska också bli så kul. Då ska jag äntligen få träffa lilla pudelvalpen Ila vilket jag verkligen har längtat att få göra. Sedan då gammelhunden Boris att inte förglömma. Annas härliga kompis Helen har också två hundar som är lätt att bli förälskade i. Ska bli riktigt kul att se dem rumstera om i trädgården. Nu ska vi då bara hoppas på fint väder förstås så att dom kan rumstera om utomhus.

Vi var i väg en stund i kväll för att ta adjö för denna gång av svärfar, svärmor samt svåger. Woffes andra bror Holger tittade in en stund i dag också så han sade vi hejdå till lite tidigare. Eftersom dom kommer från hemtjänsten och lägger farsgubben vid 19-tiden så passade vi på strax innan. Det är lika tråkigt varje gång och man känner, trots att han inte kan prata eller göra sig hörd, att han blir ledssen. En tröst är dock att vi är tillbaka om cirka en månad då vi är bjudna till 40-årsfest till Woffes kusin.

Skrivet av Angela Müller den 9 augusti 2003 21:46

Kommentarer

*Ler* Hoppas att ni får en bra hemresa! Kör riktigt försiktigt och ta det lugnt! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie (Bim) den 9 augusti 2003 23:01

*hostar försynt*
Vågar vi verkligen släppa ut dom i din fina trädgård?! Har jag inte berättat att Ila är som en grävskopa på uteplatsen, massor av fina gropar gräver hon... häromdagen grävde hon sig under staketet till grannen!!! :-D

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den10 augusti 2003 04:00