« Nämen ser man på… | Huvudsidan | Rauschbrunnen 1020 m. ö. h. »

23 juli 2003

Det regnade som om vore himlens alla portar öppna

Jag vaknade av att min hand ömmade åtav bara helvetet. Jag har fått något konstigt insektangrepp, vet ej vad, som kliar något så inilusen så jag vaknade och då var det lika gott att stiga upp. Woffe sov lite till vilket är av full förståelse eftersom klockan bara var 08.00 och regnet öste ner.
Så småningom klarnade det på himlen och solen gassade på som om den inte gjort annat.

Efter dusch och frukost bestämde vi oss för att cykla in till ?stan? för att dels besöka turistbyrån och dels för att se oss om lite grand. Packade sålunda ner regncaper, med gårdagen i färskt minne, samt annat matnyttigt för en stadstur.

Vi kikade lite på Gamla Stan med härliga gränder och hus. Sedan fortsatte vi vår tur in till ?nya staden? där vi besökte en turistbyrå samt kikade runt lite ibland affärer och folk. På turistbyrån köpte vi en bok om vandring i Innsbruck med närhet, samt en karta. Vi har visserligen lånat både bok och karta av Stora Monsterbarnet men det är kul att ha något eget också nu när vi har blivit stora och måste stå på egna ben.

Sedan blev det middag ?hemma? och inte vilken middag som helst…hemmalagad köttfärssås, både ?traditionell? och vegetarisk, medtagen ända från Gråbo.
Det smakade inte fel efter vår cykeltur som blev 1,3 mil lång och en medelhastighet på 12,2 km/timme samt en max på 28,9 km/timme.

Nu, när Woffe har diskat klart snart, ska vi sätta oss ner och planera vår första vandringstur som ska gå av stapeln i morgon. Vädret ska vara fint, enligt väderrapport, så det blir nog en härlig dag till. När vi kom hem från stadsturen stod tempen 25+ men det var helt säkert högre mitt på dagen.

Skrivet av Angela Müller den 23 juli 2003 19:06

Kommentarer

Åh vad spännande! Vart skall ni vandra? *nyfiken*

Skrivet av: syrran den23 juli 2003 19:28

Jag har mailat till dig men du är nog inte tillgänglig ;-)

Skrivet av: Angela den23 juli 2003 20:12

*Ler* Det ska bli spännande i morgon att läsa om er första vandringstur! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie (Bim) den23 juli 2003 21:58

Bidde det nån Rauschbrunnen? :-)

Skrivet av: steffanie den24 juli 2003 15:36