« Flera dagar efter..... | Huvudsidan | Även rabattkanter har ett liv... »

15 juni 2003

Helgen slut ;-)

Vad har då hänt en dag som denna?
Jo, vi vaknade till fågelkvitter, mest måsar och det är väl överdrivet att kalla det kvitter, full sprutt på solen och grannar som redan vaknat för länge sedan....
Jag fick GP av grannen när jag klarat dagens toalettbestyr och det gjorde att jag fastnade i den så maken fick minst en timma till att sova.
Därefter blev det fart...i väg till kvartersbutiken efter färska frallor. På med kaffet och ut i det fria och avnjuta frukost.
När vi satt som bäst med frukosten ringde vår gemensamma arbetskamrat och sade att han var på väg för att ställa upp sitt ekipage då det garanterar en plats på midsommar.
På med full kaffejohanna igen, nu full, och så lite fikabröd då förstås.
När Håkan och Barbro anlänt och ställt i ordning sin husvagn fikade vi.
Därefter drog jag och maken i väg till handelsträdgården då jag ²råkade² få syn på ett träd redan förra helgen men som inte gick att få med då vi var så många i bilen.
Nu fick det plats med råge i nya kärran. Det var en parkaralia som jag blev så förtjust i förra gången vi var där och nu har den alltså fraktats till Gråbo - härligt!
Väl hemma sent på eftermiddagen för att inte benämna det kväll kastade jag mig över att plantera Aralian. Fint blev det och nu hoppas vi att den ska trivas riktigt bra och växa sig stor!
Gräset, som för övrigt borde blivit klippt redan i fredags, blev snaggat och det har hänt massor på dessa två dagar som jag ej varit hemma och kunnat inspektera.
Jag lägger nu in lite bilder att beskåda.
1. Trädgårdsirisen har slagit ut och i bakgrunden kan nya bilen beskådas.
2. Gulklamtisen är härlig med sitt klättrande upp på den nu utblommade syrenen.
3. Rosenrobinan soom jag införskaffade i torsdags!
4. Try, minivariant, som glädjer oss med sina trumpeter till blommor.
Fler bilder från i dag finns att beskåda i kollaget/Trädgård.

Skrivet av Angela Müller den 15 juni 2003 22:10