« Helgen slut ;-) | Huvudsidan | I dag »

16 juni 2003

Även rabattkanter har ett liv...

...ett livligt sådan skulle jag vilja påstå. Dom hade växt igen så till den milda grad att jag i kväll kände mig manad att snygga till lite.
Två stor skottkärror fulla, varav den ena åkte i komposten och den andra står kvar full som den är i förrådet, blev det av två rabatter...ja, jag säger då det!
Woffe sålde den "gamla" husvagnsmarkisen till en som kom under kvällen och hade sett annonsen i torsdags. Den var som ny då vi inte hade använt den mycket men tyvärr för kort för den nya husvagnen som är mer än 1 meter längre.
Annars har det inte hänt så mycket. Jag går här och njuter av trädgården och tar mina inspektionsrundor varje kväll - det händer något mellan varje dag du.
Mitt nya träd som jag planterade i går sätter jag nu in i dagens dagbok.
Det är en Aralia som jag köpt enbart för bladformens skull men det ska visst bli vita blommor också. Det blir jätteblad när den får växa till sig och kanske kan man sitta där under få sig lite skugga någon gång...om inte jag så i alla fall barnen om dom nu tar över huset efter oss.
Aralian har fått hedersplatsen i jämte hängkaraganen som precis blommat med sina ljuvliga gula blommor. Man kan se en svag antydan på bilden av det lilla som återstår.
Övriga bilder har varit piblicerade förr dom hänger med mest för att fylla ut de tomma platserna.

Skrivet av Angela Müller den 16 juni 2003 21:02