« Om det blåste smådjävlar i torsdags… | Huvudsidan | Mästaren »

21 juni 2003

Att man ska få så ont i håret av lite sill ;-)

Vi vaknade bägge två mycket tidigt och bägge med sprängande huvudvärk. Det var nog snapsen till maten som ställde till det.
Inte konstigt egentligen om eftersom man bara övar en gång per år.

Tidig frukost ute i solen. Det blåser fortfarande men lite mindre i dag.
Lite slappande i friska luften efter frukost satt ganska bra för kropp och själ.

Dock kan man ju inte slappa dagen i ända så vi tog oss en härlig promenad runt Getterön på 1 1/2 timme. Det är underbart att få klättra och hoppa bland berg och klippor. Det går får omkring därute och mängder av fåglar kan man få se.
Det är massor av nakenbadare som håller till ute på klipporna så en och annan skinnspik fanns också att beskåda för den som så önskar.

Tidig frukost ger en tidig längtan efter middag så vid 16-tiden blev det till att förbereda lite middagsmat. Stekta potatisar av de färskingarna som blev över i går. Ljuvligt gott dom där allra första!

Mer slapp efter middagen då Woffe diskade men när slappandet blev för långtråkigt blev det fart på gatan. Kubbspelet åkte fram och några rundor med olika deltagare avverkades.
När vi var varma i kläderna av kubbspelet så gick det av rena farten med lite andra trevliga sällskapsspel.
Vi hade några trevlig timmar med gemenskap och brorsan är ju som han är. Go, glad och livlig och håller oss alla på humör.

I morgon bryter vi upp tidigt för att dra hem vårt ekipage och sammanfattningsvis måste man säga att helgen varit bra. Misdommarfirande i goda vänners lag och mycket vila, vilket bara blir när man här. Är man hemma så pysslar man alltid med något och det är inte lika lätt att verkligen koppla av totalt.

Midsommarhelgen avslutas i morgon på Ullevi med Bruce i spetsen. Sämre helgavslut förekommer!

Skrivet av Angela Müller den 21 juni 2003 21:40

Kommentarer

Hej mormor! Övar du för att bli lika bra som jag på att klättra i klipporna? :) Jag har jättetråkigt denna helg för matte bara jobbar och sover och husse har släpat upp en stor låda med lego från källaren och leker med den hela tiden. Mig är det ingen som orkar bry sig om. Fast matte har sagt att jag ska få träffa Greta och Alice idag och träna lite på klubben. Det är förstås alltid skoj!

Skrivet av: Boris den22 juni 2003 08:07

Njae, så snabb och vig blir jag nog aldrig men jag saknade dig. Det hade varit härligt att få ha dig alldeles för mig själv!

Skrivet av: Angela den22 juni 2003 14:46

Ville bara tacka för en trevlig helg och hoppas att ni får det kul ikväll. Det är lite kul att läsa din dagbok. Fortsätt med det.
Kram
Jette o Conny

Skrivet av: Jette & Conny den22 juni 2003 21:40

Kul att läsa din dagbok, vanliga händelser blir plötsligt både intressanta och läsgivande. Men en sak undrar jag över, ordet skinnspik, det är väl inget nedsättande ord om mannen?

Skrivet av: Leif Martin den24 juni 2003 16:15

Det är dillen som du inte tål. Samma sympton uppträder efter en kräftskiva.Dillen finns med i både sillinläggningen och vid kokning av kräftor.
Ha en skön sommar.

Maud O

Skrivet av: Maud den28 juni 2003 11:09