« James Bond Island | Huvudsidan | Kata Beach »

11 april 2003

Tuktuk

I dag tog vi mod till oss och haffade (i sanningens namn sa haffade han oss) en forare med Tuktuk och bad honom kora oss till Phuket Town. Vart vill ni da....shopping sade vi pa ren engelska och sa fick det bli. Nar vi steg ur Tuktuken sa blev vi genast angripna av en vanlig sjal som ville forsla oss runt for att se allt och hitta alla haftiga affarer.
Nix, sa vi stenhart och pa ren engelska... Vi steg in i forsta varhuset som var i vaningarna fyra och sa fort vi narmade oss bottenplan igen sa dok han upp som gubben i ladan trots att vi ville strosa pa egen hand. Naja, vi akte upp igen och smet sedan ut pa baksidan for att slippa den generose mannen. Phu, hann vi saga innan nasta vanlige sjal dok upp. Har galler det att vara bestamd och da menar jag bestamd! Vi lyckades bli av med generose man tva och lyckades ga flera meter innan naste dok upp som sedan gick efter oss en mycket lang stracka. Till slut hamnade vi pa varuhuset som vi kom till forst och vem dok upp? Jo, generose man ett forstas.
Na, for att gora en lang historia nagot kortare gav vi till sist med oss och en generos man nummer tre korde oss till tre butiker som antagligen hade passat en oljemiljonar fran USA eller en Shejk fran Arabien alldeles utmarkt!
Da, efter tredje guldaffaren bad vi den generose man nummer tre att kora oss hem. Det var skont att kasta sig i bassangen med 34 plusgrader och fa lite svalka.....
Men jag ska kanske saga nagot om gardagens kvall som var sa himla rolig. Vi at var middag pa kvallen pa hotellet dar vi bor. Hundra ganger dyrare saklart men man ska ju lyxa till sig lite ocksa.
Det var buffe och smakade lika gott som allt annat gor i detta fantastiska land. Efter maten flyttade vi over i baren! Jo, det ar alldeles sant, jag lovar! Vi bestallde varsin drink och det var levande musik med en mycket duktig Thailandska som sjong och tre man som spelade dartill. Hon spanade ju snart in att det var svenskar sa det blev hela Abbas repertoar och forbaskat bra dessutom! Vi hamnade till slut pa dansgolvet for det var helt omojligt att sitt still till den fina sangen och musiken. Det var minsann inte i gar som vi svangde omkring dom lurviga!
Och Phuket Town som var dagens upplevelse gick i och for sig inte av hackor men vi ska trana oss lite battre pa att frasa ifran...sedan gor vi ett nytt forsok och da tar vi lokalbussen in.
I kvall har vi varit runt i kvarteret och atit gott samt druckit gott och prutat pa en massa intressanta kopobjekt. Den som blir mest blast ar antagligen vi sjalva men det ma det vara vart!
Vi har hittat ett mycket intressant stalle dar vi dricker nagra ol pa eftermidaggarna - en helt otrolig korsning dar det passerar miljoner moppar med olika antal passagerare, farger och former. Det ar mycket battre an TV.

Skrivet av Angela Müller den 11 april 2003 17:08

Kommentarer

Ni är för gulliga! Jag hade velat se er dansa! :-)

Skrivet av: steffanie den11 april 2003 17:29

Hihi... Ni är populära hör jag ;)
Fressten jag trodde ni var oljemiljonärer! :-D *kram*

PS. Jag klarade tentan fick jag reda på idag! Och idag har jag haft stövlarna när jag höll kurs, för det regnade / snöade hela kvällen. De var jättebra! KRAM! DS.

Skrivet av: Anna & Boris den11 april 2003 22:35