« Syndens naste.....och Nytt ar! | Huvudsidan | En liten rundresa »

15 april 2003

Phi Phi Island

Egentligen finns det inte ord for var vi upplevt i dag! Vi har varit pa utflykt pa Phi Phi Islands och besokt flera helt ortoligt underbara stallen och JAG har snorklat. Kan nagon tro att jag lyckas med detta som knappt tal tandlakernas spegel i min mun... Det var sa himla fantastiskt att jag skulle kunna tanka mig att agna resten av livet till snorkling. Vilka skapelser man sag under vattnet! Jag kan ju saga det att vad jag, eller vi rattare, sagt har upplevt i dag har vi bara sett pa TV innan. Papegojfiskar och allt vad dom nu hette dessa skapelser som var sa vackra i alla kulorer. Vi fick bananer att mata dem med! Jo, det ar sant. Jag hoppas att nattens drommar kommer att ga at till aterupplevelse av fiskar och koraller. Ahh, vad jag onskade att barnen varit med i dag. Oskar skulle fa inspiration resten av sitt konstnarliga liv!
Ja, vi fick se och uppleva det stalle som Marabou har spelat in sin reklamfilm och det stalle dar Leonardo Di Capri spelat in en av sina filmer...Tanka sig!

Kvallen gick at till att ata en helt otroligt underbar middag pa Karlssons (?) Jo, det hette sa och menyn stod pa bl a svenska. Mmmm....
JAG vill inte aka hem!

Skrivet av Angela Müller den 15 april 2003 16:00

Kommentarer

Tjacka en bungalow där nere så kan ni jobba på distans! Låter som ni har det underbart! *kram*

Här hemma sken iallafall solen idag och jag drack kaffe på balkongen. Man får vara glad för det lilla.. ;-)

Skrivet av: steffanie den15 april 2003 16:21

Vad kul att ni har varit på Karlssons och ätit! Jag hade tänkt skriva här och tipsa er om att gå dit, det var en av våra favoriter när vi var där. Jättetrevligt ställe. Ett annat jättemysigt ställe är Old Siam om ni inte redan varit där. Ligger runt hörnet från ert hotell, en liten kort promenad norrut, längs med strandpromenaden.

Skrivet av: Ann-Louise den15 april 2003 20:37

Ska du inte passa på att ta dykcert när du ändå är där morsan? ;-)

Skrivet av: steffanie den16 april 2003 13:38