« Denna dagen mitt liv! | Huvudsidan | James Bond Island »

9 april 2003

Narmare Himmelriket....

...an sa har kommer vi nog aldrig!
Det borjar med busstransfern fran flyplatsen som har rosa gardinkollektion i fonstrena samt takplafonder lika fina som i vilken salong som helst!
Vi haller till vanster - bara det alltsa.
Bokstaverna pa alla skyltar ar olasbara men underbart vackra.
Forsta kvallen blev det inte sa mycket mer an en bit mat men efter den resan var det inte sa konstigt. Den var lang och intensiv med mellanlandning i Tashkent dar min kare make overraskade med present pa fodelsedagen.
Sa dag tva som borjade i hotellets frukostrestaurang. Det var da jag forstod att vi hamnat i himmelriket - vilken servering och vilket utbud.
Sedan blev det sma turer runt i kvarteret dar vart hotell ligger och stranden forstas. Den ar som en mil lang vaniljsas! Mjuk, gul sand med ett hav som ar obeskrivligt. Det blaste in underbart stora harliga vagor och vi blev bagge som tva lyckliga barn.

Och maten...jag sager bara det. Har stannar jag! Vart man an hamnar, litet kyffe eller stort fladigt, spelar ingen som helst roll. Det smakar lika gott overallt.

I dag har vi varit pa shoppingrunda pa tva stora varuhus. En mindre buss transporterade oss till forsta stallet och till det andra blev Tuktuk. en upplevelse bara det. Nar vi kom hem fran shoppingrundan blev det stranden igen. Att lata fotterna fa gotta sig i vaniljsasen ar en lisa for sjalen. Nar vi gick fran stranden blev det en promenad, ganska lang kandes det som men i denna varmen ar det mesta ganska anstrangande. Nar vi var tillbaka pa hotellet gick vi direkt till poolen och svalkade oss efter promenaden hem fran stranden.

Nu, i skrivande stund sa ska vi efter detta dagboksinlagg hitta ett nytt gott matstalle. Det finns gott om dem sa man behover inte ga till samma stalle oma man inte absolut vill.
I morgon blir det en tur till James Bondon - det ska bli mycket spannande.

Tyvarr har min dator pajat sa jag sitter pa internetcafe och skriver detta som forklaring till att inga prickar finns med. Det blir tyvarr heller inga bilder pa grund av samma anledning men jag far kompletter i efterhand.
Vi har diskuterat mycket hur vi ska kunna overtala vara sma monsterbarn att komma med hit nasta gang. Jag vet att dom skulle bli lika fortjusta som vi!

Skrivet av Angela Müller den 9 april 2003 14:23

Kommentarer

Det behövs nog inte så mycket övertalning... ;-)

Skrivet av: steffanie den 9 april 2003 16:08

Låter ju underbart! Vad härligt ni har det! Jag har jobbat idag och varit så duktig så... det haglade på vägen hem.. uj uj... ni har det nog skönare ;) Kraaaaaaaaam!

Skrivet av: Anna & Boris den 9 april 2003 18:18

Besök gärna Phi Phi Island, helt underbart,jag förstår att ni bara har sååååå bra. Koh-lanta är också fint. Kramar till Er bägge //Monika

Skrivet av: Monika den 9 april 2003 22:21

Vad hände med datorn?

Skrivet av: steffanie den 9 april 2003 23:07

Låter som att man måste åka dit alltså. Någon som har 25 lök att låna ut på obestämd tid?

Skrivet av: David den10 april 2003 10:16

Stanna kvar,här snöar det och vårblommerna har dött för mig.

Skrivet av: Synnöve den11 april 2003 00:32