« Moppat omkring | Huvudsidan | Det stora äventyret.... »

21 april 2003

Med sorg i hjartat....

...uppdateras nu dagboken for sista gangen denna resa.
I gar moppade vi i vag for att egentligen komma till det stora varuhuset Big C men korde fel och hamnade pa ljuvliga platser dar man fick dra djupa andetag inte bara pa grund av hojden utan aven av skonheten. Det kan lona sig att kora fel konstaterade vi raskt. Eftersom det var sista dagen vi hade hyrt mopparna sa korde vi omkring i stort sett hela dagen. Vi avslutade moppeturen med en sista resa till syndens naste Patong.
Eftersom det var pa dagen sa fanns ju inte det dar lilla extra livet som hor natten till da men det ar anda berusande att strosa dar bland alla forsaljare och barer och manniskor.
Sista kvallen at vi pa en italiensk restaurang i Kata Beach, bara ett stenkast fran vart hemkvarter Karon Beach. Darefter lamnade vi ater mopparna gick upp pa hotellet och tog en dusch med ombyte for att tillbringa den allra sista kvallen pa hotellets bar med levande musik.
"Varan" alldeles egna orkester spelade aven denna kvall och nar sangerskan forstod att vi skulle aka hem nasta dag fragade hon om vi hade nagon sang vi ville att hon skulle sjunga for oss. Sa det blev det ju..och en liten svangom pa dansgolvet blev det ocksa minsann ;-)
Det har varit en helt igenom ljuvlig tid har i Thailand och det kanns inte motiverat att bara aka hem rakt av. Men vi har ju som sagt sparat en del upplevelser sa vi blir ju helt enkelt tvugna att komma ater. Det har vi for ovrigt ocksa lovat en hel hoper av personelan pa hotellet som varit sa goa och vanliga. Det ar nastan sa man har borjat vanja sig vid att folk ar sa rara och vanliga samt alltid ha ett leende till overs.
Men vi har ju hela resan pa oss hem for att trana in den nordiskt stranga minen igen...sa vi inte blir betraktade som tokar nar vi kommer hem.
Dessa fjorton dagar har gatt alldeles for fort och vi har massor av intryck att smalta dar hemma vid.
Vi har agnat denna dagen at att packa, fragan ar nu bara hur mycket vi far betala i overvikt nar vi kommer till flygplatsen??
Adjo Thailand, jag hoppas vi snart ses igen!

Skrivet av Angela Müller den 21 april 2003 07:21

Kommentarer

Å vad ...... sugen jag blir!!!!! Vilken bra idé att hyra moppar, så man kan ta sig lite snabbare runt. Roligt är det ju också, att köra! :)
Tråkigt att ni måste åka hem men jag saknar ju er!!! :)

Skrivet av: Anna & Boris den21 april 2003 17:12