« Med sorg i hjartat.... | Huvudsidan | Åter i verkligheten »

22 april 2003

Det stora äventyret....

...är nu till ända. Vi landade vid 5-tiden i morse på Landvetter och resan gick över förväntan. Tankning och 45 minuters uppehåll i Tashkent, precis som på ditresan.
Det var med blandade känslor vi steg på bussen utanför hotellet som tog oss till flygplatsen. Det var inte lätt att håla tårarna tillbaka men som tröst säger jag till mig själv att vi ska snart komma tillbaka och då förhoppningsvis med våra monsterbarn som medresenärer.
Det blev i alla fall en mjuk övergång i dag vad gäller väderleken för det har varit en helt ljuvlig dag med full spruta på solen hela dagen.
Jag gick inte till jobbet som jag hade planerat utan kontaktade min chef och sade att jag jobbar hemifrån i dag och tar det lite lugnt. Jag har tvättat och torkat hela tvätten på torkvindan i trädgården.
Det har hänt en del i trädgården en del av blomsterlökarna, som jag planterade i höstas, har slagit ut i full blom. Ett av mina träd har slagit ut i blom och flera av liljelökarna börjar visa sig.
Jag har pratat med barnen på telefon och det med betoning på att jag har pratat, dom fick inte en syl i vädret eftersom jag hade så mycket att berätta.
Nu ska jag gå och sova för i morgon är det allvar igen. Simmhallen 06.30 och därefter jobbet.

Skrivet av Angela Müller den 22 april 2003 20:14