« Har kvalitén försämrats? | Huvudsidan | Mördande »

16 november 2002

Plock o pyssel

I dag har jag ägnat hela dagen åt att städa i mitt arbetsrum!
Kan låta märkligt men det samlas både damm och skit som man aldrig får någon nytta av även om ambitionen är att man ska hitta på kul saker och då menar jag inte dammet förstås utan alla annan dynga som man sparar för att man ska göra något fint eller kul av.

En del har åkt i tunnan och resten har blivit sorterat i den ordning det förtjänar.
Lite tragiskt är det att se så många brustna illusioner åka ut i soptunnan.

Lilla Monsterbarnet och Osse har haft en hemsk upplevelse i dag och jag har försökt trösta det lilla barnet utan att lyckas.
Det är svårt för att inte säga omöjligt att vara till någon tröst i en situation som denna.
Jag har gråtit i kapp med Lilla Monsterbarnet för jag vet precis hur det känns men som sagt det hjälper knappast henne. Att hitta precis rätt ord en dag som denna är en omöjlig uppgift - åtminstone om bara är en vanlig mamma.

Skrivet av Angela Müller den 16 november 2002 16:51