« En helt vanlig måndag i raden av andra måndagar | Huvudsidan | Rajtanbajtan »

20 november 2002

Första gången

Har inte kunnat simma, eller rättare sagt vågat, på hela veckan. Tror att jag har ett ryggskott på G.
I tisdagsmorse när jag skulle inhalera min astmamedicin så hann jag bara med hälften av inandningen då det stack som en kniv i ryggen - har ingen aning om varför för det har inget med medicinen att göra.
Vår granne sade direkt, när jag berättade, att det är nog ryggskott.

Nåväl, jag satte mig i bubbelpoolen istället för att simma och det kändes mycket bättre efter det. I morse var det dock värre och inte hjälpte det med bubbelpoolen heller så nu vet jag varken in eller ut.
Nu i kväll smärtar det så jag vågade inte stavgå heller.
Har aldrig haft ryggskott så jag har ingen erfarenhet.

I morgon är det baluns med Ledarfacket så det blir först årsmöte och sedan lite rajraj med underhållning på krogen Harrys, fd. White Corner - som ingen mer än vi gamlingar kommer i håg.
Jag hoppas att jag kan genomföra detta nu och att ryggen inte blir värre.
Nåja, den som lever får se!

Skrivet av Angela Müller den 20 november 2002 18:40