« Mördande | Huvudsidan | Första gången »

18 november 2002

En helt vanlig måndag i raden av andra måndagar

Vad har då hänt i dag...
MBL-möte, andra möten. Önskemål om att få ut selekteringar i databasen - tillgodosedda.

Pratat med Lilla Monsterbarnet som till min stora glädje kände sig en gnutta bättre i dag efter de hemska dagar hon gått igenom.

I kväll har jag och Woffegubben bakat jättemuffins (mest för att ställa in mig lite hos Woffegubben som är ett riktigt kakmonster). Woffe hjälpte till med att blanda mjölet med bakpulvret och att ställa ut jätteformarna på plåten samt att trycka i sylten på smeten samt att provsmaka när dom blev klara =)
Har nästan glömt bort hur kul det är att baka.

Våra goda vänner och grannar ringde och bjöd på middag på lördagkväll - det ska bli jättekul!

Mer då - jo jag har skrivit nästan alla julkort. Känns jättebra för det brukar jag göra i sista minuten annars. Hoppas och tror att jag inte glömt någon men det finns ju tid ännu att fundera över det =)

För övrigt finns inte mycket att säga denna helt vanliga måndag som nu snart läggs till handlingarna - men redan de gamla grekerna trodde sig leva i nutiden - och någon lär ha räknat ut att den genomsnittliga skattebetalaren arbetar fyra månader om året för statens räkning. DET är verkligen oroande! Jag är inte ens säker på att folk som är statsanställda arbetar fyra månader om året för statens räkning!

Skrivet av Angela Müller den 18 november 2002 20:58