« Grinig och har uruselt humör | Huvudsidan | Hajjejavlaj »

27 oktober 2002

Så var det äntligen över

Med uppgraderingen alltså. Jag var mer än trött i morse då jag mot alla odds satt uppe till sent på natten fast jag visste att skulle upp före fan fått på sig toffliorna och ta mig till jobbet. MEN jag började titta på ett bra tv-programm och blev sittande till 01.30 och 06.00 ringde klockan...phuuu!

Nåväl, det är självförvållat och kan inte skyllas på någon annan än mig själv.
På morgonkvisten var det lite bekymmer med våra DNS-servrar men annars gick allt över förväntan.

NU VET JAG VAD ALLA MÄNNISKOR GÖR REGNIGA SÖNDAGAR!

Dom är på Ikea.
Det var i och för sig intressant att veta men - vi var där också efter jobbet.
1 timma i kö minst för att komma ut och parkering fanns det knappt att finna när vi anlände vid 13-tiden.
Så nu vet jag vad jag INTE ska göra på en regnig söndag....

Skrivet av Angela Müller den 27 oktober 2002 18:02