« Nu går det an att vara tuff | Huvudsidan | Dragit ner rullgardinen »

10 mars 2002

Skogsmarodörerna

....har precis kommit hem från en skönt prommis i skogen.

Vi har haft en go helg Boris och jag. Monica har varit här också ända sedan i fredags och vi tre tillsammans har tagit goa promenader. I går blåste det visserligen halv storm men solen var framme och var man bara i rörelse så kändes det helt OK.
I dag blåser det något mindre och solen gassar på som aldrig förr.

Boris och jag tog en långpromenad när Monkan åkte i väg. Vi såg årets första vårtecken, tussilagon, och det är lika mysigt varje år.

Innan vi gick släppte vi ut den stackars kissen som får hålla tillgodo med att bo alldeles ensam i ateljén.
När vi kom hem, Boris och jag, så tog vi en sväng i trädgården och när vi kom från baksidan genom förrådet och öppnade dörren så stod hon där....Boris flög naturligtvis in i en jakt direkt men det blev tvärnit när kopplet tog slut. Tussen däremot är säkert tio kvarter bort fortfarande.

Stackars liten. Men nu är det bara 1 dygn kvar så får hon huset för sig själv igen.
Natten mellan fredag och lördag var lite orolig. Först så vaknade jag av att Boris kräktes lite och när vi väl torkat upp och kommit i säng igen och somnat in så gott så började katten kräkas.....
Efter det så sov vi en stund till och sedan vaknade jag av att det krafsade på dörren. En doft från den fina världen förkunnade att Tussen gjort ?stora? saker i lådan och det luktade så bedrövlig så hon ville inte ens vara kvar själv i rummet utan stod och krafsade på dörren och ville ut.
Så fick det bli och efter sanering av kattlådan somnade vi för tredje gången denna natt.
Men i natt har vi sovit gott alla fyra och tyvärr skulle Monkan iväg tidigt för att gå på en föreläsning så hon missade det fina vädret, skogen och tussilagon.

Fick ett sms från Snurpan som är ute och marscherar och förhoppningsvis så har hon haft fint väder oxå.

Kråkan ringde i fredagskväll och berättade att dom var framme och att Opa blivit jätteglad när dom kom.

Skrivet av Angela Müller den 10 mars 2002 14:52