« Barnen | Huvudsidan | Steg för steg vecka 13 »

4 april 2010

Det var det det

BORIS OCH JAG sov ända till 09.30 i dag - helt galet ;-) Men skönt var det...

När alla vaknat till och frukost dukats fram kom Sofia, Steffanies barndomsvän, och roade oss alla under en sen frukost och tillika avsked för denna gång och detta besök...
Tyvärr hamnade huvudpersonen mitt i lamparmen men jag publicerar ändå för det är minsann inte varje dag vi får äran att träffa Sofia...

1_frukostmedsoffy.jpg

Ja, sedan åkte barnen och fyrbeningarna vidare till Stockholm respektive Malmö och det var över för denna gång ;-(

Vi har haft några goa dagar och i går var det så fantastiskt väder så påskamaten kunde avnjutas ute på altanen - bättre än så kunde det ju faktiskt inte bli!

När barn och fyrbeningar åkt röjde vi huset, lade tillbaka alla mattor, ställde in alla ljuslyktor osv osv som var borttagna för den "lilla" som ännu inte är riktigt rumsren.

Nu är huset i "vanligt" skick igen och man kan åter konstatera att tiden går alldeles för fort samt att man bara har dem till låns... Men att få klappa om blivande barnbarnsmagen och att få träffa lilla Flicka, som vi inte sett sedan hon låg i valplådan samt att få ha dem alla tillsammans under några dagar är inte illa för att inte säga helt fantastiskt! Så vi känner oss mycket nöjda med en påskhelg som kan rubriceras som mysig ;-) Att jag och Boris (den förstfödde som jag brukar uttrycka saken) fick några timmar alldeles för oss själva är också bra för själen. Vi är fullständigt överens om världsfrågorna och även de små - i alla fall när vi tar "morgonkissobajsrundan" ;-) Och när han "hjälper" mig i köket ;-)

Och jag har tänt alla mina påskljus som inte kunde brinna när när "vildbasen" var här ;-) Så, jag hittar inget att klaga över och är dessutom tacksam att det är en dag kvar av helgen. Vi har inga planer utan låter den bara komma ;-)


Skrivet av Angela Müller den 4 april 2010 20:56

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?