« Hann egentligen inte... | Huvudsidan | Ljuvlig »

8 mars 2010

Steg för steg vecka 9

VECKANS STEG raserades redan på onsdagmorgon då jag vaknade med en ryggvärk som heter duga. Trodde först att jag fått problem men njurarna eftersom värken, där dessa antas sitta, var helvetisk.
På torsdag blev det än värre och på fredag var jag hemma från jobbet. Jag gick dock i från tanken att det skulle vara njurarna och insåg att det förmodligen var helgens myckna skottandes av blytung frusen snö.
Att jag inte reagerade på det från början var för att värken kom först på onsdagmorgon. Jag brukar få känningar direkt när jag gjort något inte kroppen gillar eller "hittat" någon muskelgrupp som inte använts på länge ;-)

Nåväl frampå lördag började det kännas bättre så att jag åtminstonne kunde genomföra Vasaloppsspinningen på söndagen - det hade känts bedrövligt annars. Dock var jag en aning försiktig och tog inte ut mig till fullo.
Det gick bra och när jag sedan kom hem i gnistrande sol kunde jag inte motstå frestelsen att gå ut på en riktigt lång powerwalk - det i sig räddade upp veckans stegantal en aning ;-)

Måndag 12 286
Tisdag 19 005
Onsdag 13 493
Torsdag 7 477
Fredag 2 298
Lördag 7 100
Söndag 36 890

Det ger en total på 98 549 och ett dagligt snitt på 14 078 steg.
Ingen bra början på mars men vad gör man?

Veckans kilometer är fördelade på ett ynka löppass 2,01 samt fyra powerwalkspass 26,18 km det gav totalt 28,19 km i benen.
Detta resultat, sämre än någonsin, är förstås en följd av ovan det också.


Den samlade bilden av veckans träning, som inte är ett dugg imponerande, kan man som vanligt beskåda på Funbeat...

Skrivet av Angela Müller den 8 mars 2010 14:43

Kommentarer

Äh, du "vann" över mig ändå ;-D

Skrivet av: Snurran den 9 mars 2010 20:03

Snurran> Lovar att inte göra om det ;-)

Skrivet av: Angela den 9 mars 2010 21:59

Post a comment
Remember Me?