« Rynkfri ;-) | Huvudsidan | Landat »

24 mars 2010

Omtumlande...

DAGEN BÖRJADE MED ATT JAG kom alldeles för tidigt till mitt årliga läkarbesök hos "min" doktor...som bara skulle generera i nya recept och "allmän" hälsoundersökning. Så jag tog en liten powerwalk i väntan på att klockan skulle slå 08.20...

Det hela slutade med att jag hamnade på röntgen...

Och det kan ju tyckas att det inte är något märkvärdigt - och det är det nog inte heller. Men när jag kommer till "min" doktor som är en privatläkare blir jag varmt mottagen i en ljus, luftig fin miljö med konst på väggarna och ett väntrum som är som vilket vardagsrum som helst. Personalen är mottagande och trevliga och jag behöver aldrig, och då menar jag aldrig, vänta.

Prover för den årliga hälsoundersökningen blev gjorda av den trevliga sjuksköterskan och jag småpratade som alltid. Min doktor kommer ut och hämtar mig från väntrummet, tar alltid i hand och hälsar och jag känner mig trygg!

Nä, jag får nog samla mig innan jag kan skriva om detta!

En omtumlande dag som innebar att jag inte var tillbaka på jobbet förrän 11.30 och då började en förhandling direkt.

Resten av dagen blev hektiskt - man är inte borta en halvdag utan att det märks - vilket i och för sig var bra just i dag för då hann jag inte fundera så mycket...
Och jag avbokade mitt inbokade spinningpass på gymmet!

På vägen hem förmedlade jag min dag till Woffegubben som fattade refrängen direkt genom att erbjuda en liten powerwalk "härhemmavid" så att jag kunde samla mina tankar...

Väl hemma, efter en ganska så tyst tur, placerade jag mig vid spisen - som för mig är en Lisa för själen och påbörjade en Blomkålsgratäng med två huvuden ansade och kokta samt knaperstekt bakon som placeras i långpannan...

1_blomkalobacon.jpg

Som jag täcker med keso, vispade ägg och svarta oliver samt mozzarellaost i skivor...

2_tackermedkesoomozarella.jpg

Och stoppar in i ugnen...

3_stoppariniugnen.jpg

Som färdig blir...

4_fardigfunderat.jpg

Nu ska jag gå och lägga mig med förhoppning om en god natts sömn och jag lovar att återkomma och dagens frustration - som förmodligen bara jag i hela världen känner!?

Skrivet av Angela Müller den 24 mars 2010 21:43

Kommentarer

Men hallå nu blir jag ju jätteorolig!!!!!!!!!!

Skrivet av: Anna den24 mars 2010 22:45

Mmmm jag med! Så kan man inte skriva ju ;-)

Skrivet av: helen den25 mars 2010 06:27

Anna och Helen> Det var inte min mening att oroa någon och det handlar bara om att jag reagerade så starkt när jag kom till röntgen och den upplevelse det innebar. Ska försöka förklara mig i ett senare inlägg. Ingen behöver dock vara orolig för min hälsa - jag är frisk som en nötkärna - därom råder ingen tvekan.

Skrivet av: Angela den25 mars 2010 07:21

Post a comment
Remember Me?