« Fredagens powerwalk | Huvudsidan | Sanering på hög nivå ;-) »

26 mars 2010

En tuff vecka

UR FLERA SYNVINKLAR, är till ända - eller ja, i alla fall arbetsveckan. Jag ska inte gå in på några detaljer men det har varit en psykiskt påfrestande vecka både arbetsrelaterat och privat. Men som alltid löser ju sig allt med tiden och det ska nog ordna sig i slutändan.

Jag känner tydligt att jag försummat konditionen genom ständiga avbokningar av pass och löpträning i veckan men det är inget jag kan göra åt nu. Om allt vill sig väl så ska jag snart vara på banan igen.
I dag fick jag kallelsen till ortopeden som är den 25 april och svar från röntgen av höften lär väl komma närmsta dagarna.
Jag tror att luften gick ur en aning just där och att jag för en gång skull tillät mig känna efter att både fot och höft kanske borde få någon dags vila ;-)
På söndag kör vi sista alpspinningpasset och det känner jag mig fit for fight inför ;-)
Vi får innerligt hoppas att det snart är dags för utomhuscykling för ovanstående drar inte i gång igen förrän i november ;-)
Jag lär behöva lite träning inför Vasaloppscyklingen på nio mil i augusti...?

I går hade jag en brakande huvudvärk hela dagen och för all del även på kvällen. I dag har det varit bra mycket bättre men den ligger där i bakgrunden och "molar". Jag hoppas att det inte är ett inbjudningskort till något som komma skall utan bara rena trötthetssymptom!

Nästa helg är det påsk och då kommer "alla" våra barn och blivande barnbarn samt fyrbeningarna. Det ska bli så härligt att få stråla samman på alla sätt så det går nog inte i ord att beskriva. Vi har ju faktiskt inte setts sedan jul...?! Jag längtar mig rent av fördärvad ;-)

Det är under alla omständigheter skönt att det är FREDAG och att vi har två dagar framför oss där inte väckarklockan kommer att skrälla till vid fem-snåret. I morse var jag så trött så jag iddes inte ens gå upp och hämta spikmattan ;-) Låg alltså kvar och tryckte på stoppknappen var femte minut när klockan snoozade.

I trädgården är Kung Bore på G att förlora matchen så när barnen kommer nästa helg kan vi nog få plats att parkera med mer än en bil igen ;-) Det skulle dock behövas bra mycket regn och värme så att vi kan få se gräsmattan också - har nästan glömt hur den ser ut ;-)

Skrivet av Angela Müller den 26 mars 2010 19:29

Kommentarer

Vad kul att barnen kommer hem. Hoppas du får en underbar vår och att livet bli lite lättare. Kram ahnna

Skrivet av: Ahnna den28 mars 2010 16:39

Ahnna> Ja, det ska bli mysigt att få rå om dem några dagar. Vi har inte setts sedan i julas...

Skrivet av: Angela den28 mars 2010 19:39

Post a comment




Remember Me?