« Kallt som attan | Huvudsidan | Hur kunde det bli så här? »

13 februari 2010

En riktig slappdag

VAKANDE FÖRST VID 10-snåret men kände mig trots det inte utvilad. Så jag började dagen med att slå mig ner i fåtöljen och chattade lite med min förstfödda ;-)

Efter grötfrukost på dinkelflingor och några skivor knäckebröd med ost var jag helt slut. Solen kikade fram ur molnen och en snabb tanke om en powerwalk skymtade förbi men försvann lika snabbt som en månadslön.
När jag näst intill hade somnat i fåtöljen kliver herrn i huset upp och vill ha risgrynsgröt!!

Det var kanske tur det för annars hade det nog inte blivit något gjort i dag ;-)

Efter risgrynsgrötskoket tog jag tag i fortsättningen av sanering av köksskåp. Det var behövligt kan jag säga eftersom jag hittade mikropopcorn som hade gått ur tiden 2002...?
Någon maskin tvätt passerade också men i övrigt blev det en riktigt slapp dag och jag känner att jag åtministone borde satt näsan utanför dörren och hämtat in tidningen men inte ens det ;-)

Lite middag bestående av falukorv som jag var tvungen att ta hand om och som blev riktigt god med fyllning av gul och vit lök, lite dill och grädde samt riven ost och några nerstuckna tomatbitar...

1_korv.jpg

Till detta serverades blomkålsmos och grönsaker.

Sedan hade jag planerat att göra en mjölfri äppelpaj där fiberhusk var ersättningen. Nåja, den blev himlens platt men helt OK...

2_appelpajgi.jpg

Resten av dygnet blev alltså som det började...slapp i fåtöljen...

I morgon blir det som vanligt alpsinning och efter det har jag bokat in för ett nytt styrkepass - äntligen har jag fått ändan ur vagnen ;-)
Jag har inte bestämt om jag ska stavgå fram och åter ännu. Det blir lång frånvarotid eftersom jag har tid för nytt program först klockan 13 men vi får helt enkelt se hur jag känner mig i morgon bitti?

Skrivet av Angela Müller den 13 februari 2010 23:15

Kommentarer

Skönt med en lite lugnare dag emellanåt och när man ser tillbaka på den märker man att det blev riktigt mycket gjort ändå! :-)

Skrivet av: Snurran den14 februari 2010 09:55

Snurran> Det har du verkligen rätt i. Att få rensat färdigt i köksskåpen känns skönt ;-)

Skrivet av: Angela den14 februari 2010 16:37

Post a comment
Remember Me?