« Mycket vatten i dag ;-) | Huvudsidan | Motion och motion »

18 februari 2010

En liten kortis i dag bara...

DET BLEV EN ITEN lunchpw i dag på grund av tidsbrist men en liten är väl bättre än ingen alls kan jag tro. Det var inte det minsta lockande att ge sig ut och nu när jag var på väg tillbaka så började det falla snö..Som om vi inte fått nog av den varan?!


Startid: 11.36
Sluttid: 12.21
Totaltid: 00:44:05
Distans: 3,84 km
Tid: 11,29 minuter/km
Genomsnittshastighet:5,22 km/h
Kaloriförbrukning: 244

Skrivet av Angela Müller den 18 februari 2010 12:40

Kommentarer

Hur lång lunch har du egentligen? Om du kan gå 45 minuter när du har tidsbrist, och så dessutom hinna äta, så har du nog lite längre lunch än oss andra som får nöja oss med 1 timme... Går hem på 10 minuter, äter och tillbaka på 10 minuter, och det är inte många minuter som jag har över när jag ätit klart hemma... Skönt att kunna ha så många olika ställen att promenera på, själv kommer jag bara åt två håll och då får jag gå tillbaka samma väg som jag kom (om jag alltså inte går hem och äter). ha en skön dag!

Skrivet av: Lena den18 februari 2010 14:10

Lena> Jag börjar jobba en timma tidigare varje dag nu när jag inte kan träna i Skatås så den timman och kanske lite till tar jag till motion mitt på dagen. De dagar det funkar vill säga. I dag hade jag ett möte som gjorde att jag inte kunde vara ute så länge. I vilket fall som helst så hinner jag därför både äta och motionera.
När jag kan börja morgonträna i Skatås igen så blir det givetvis inte så långa lunchpromenader eftersom jag då inte börjar en timma tidigare att jobba utan lägger den timman i Skatås i stället.
Ja, det är skönt att man kan variera promenaderna annars skulle det nog bli tråkigt i längden ;-)

Skrivet av: Angela den18 februari 2010 20:25

Post a comment
Remember Me?