« Det blev en liten en | Huvudsidan | Det fick bli »

8 februari 2010

Borde förbjudas

DET BORDE VARA FÖRBJUDET för mig att besöka grönsaksavdelningen i speceriaffärerna! I dag skulle jag bara köpa lite frukt att ha på jobbet...

Tre stora kassar släpades ut innehållande massor av färsk broccoli, auberginer, lök vit o gul, nötfärs samt kassler! Det var inte det minsta planerat då min kväll skulle tillbringats på gymmet - inte vid spisen!

Men jag är ju som jag är - inte mycket att göra åt ;) När jag ramlar på superfärska fina grönsaker av alla de slag då är jag fast ;-)

Så den väl packade ryggan med utrustning ämnade för styrketräning blev återinburen och lämnad åt sitt öde övergiven i hallen. Jag ska smyga mig på den sedan, senare i kväll, för att packa om för spinning i morgon ;-)

Jag smidde lite planer på vägen hem över vad jag skulle laga till i kväll och kom fram till att det fick bli färsfyllda auberginer och broccoligratäng med kassler...

1_lunchmat.jpg

Det är sååå typiskt mig att fastna i matlagning, eller för all del bakning som i går, när jag egentigen inte har tid för det. Eller ens behöver för jag vet inte på jorden hur jag ska pressa in det i frysen ;-)

Men jag fick i alla fall kvällen att gå ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 februari 2010 19:58

Kommentarer

Går bra att slänga av några matlådor till Balltorp annars ;-)

Skrivet av: Helen den 8 februari 2010 20:40

Helen> Ja, det är kanske så jag måste göra eller så får jag ta mig kragen och gå till gymmet som jag borde ;-)

Skrivet av: Angela den 8 februari 2010 20:51

Du har inte funderat på att börja sälja matlådor på jobbet? Det finns säkert hugade spekulanter :-D

Annars får du börja skicka Woffe till affären..

Skrivet av: Snurran den 8 februari 2010 21:57

Snurran> Njae, då skulle det nog bli semla till frukost, bakelse till lunch och någon god tårta till middag ;-)

Skrivet av: Angela den 8 februari 2010 22:29

*skrattar gott!* :-D

Skrivet av: Snurran den 9 februari 2010 19:06

Post a comment
Remember Me?