« Dagens | Huvudsidan | Mmmm »

21 januari 2010

Ett litet drama

JAG JOBBADE HEMIFRÅN I DAG eftersom fåtöljerna äntligen skulle levereras. Dagen flöt på bra och jag hade så att säga fullt upp med jobb.
Det är väldigt praktiskt att kunna göra så här när det ska levereras något men när lunchen kom saknade jag någon att prata med ;-) Och inte kunde jag gå någon lunchpromenad eftersom leveransen var satt inom tidsramen 09-16...

Nåväl, när dom väl anlände visade det sig snart att kartongerna inte gick att få in genom dörren!!? Och Box, som var leverantör, fick inte ta fåtöljerna ut kartongen och bära in dem - sådana är bestämmelserna. Jag blev alltså lämnad med två bamsekartonger utanför...


1_intein.jpg

En kartong i snön och en på farstukvisten. Vad i hela friden skulle jag göra? Jag ringde efter Woffe och bad honom komma hem! Kunde ju inte låta dem stå där ute tills han skulle komma hem efter 18 normal tid!

Vi slet som djur för att få in fåtöljerna när vi väl hade fått dem ur kartongerna. Vi fick dem på plats och endast ryggstödet skulle monteras...

2_ringdewoffe.jpg

Sedan var det dags för provsittning...

3_provsittning.jpg

Och jag somnade som en klubbad säl vid 16-tiden efter den här lagom spännande dagen...

4_somenklubbad.jpg

Nåja, det gick ju bra till sist men jag kände mig ganska liten på jorden när transportören bara lämnade mig där i sticket med två bamsekartonger ;-)

Nu i kväll har jag gjort svampstuvning med bacon och fyllt ett antal omeletter med. Sedan har jag stekt upp åtta kotletter som ska bli lunchmat till Woffe framöver. Nu står både omeletter och kotletter på altanen för avkylning. Får helt enkelt fortsätta i morgon för nu hägrar fåtöljen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 januari 2010 19:06

Kommentarer

De ser helt underbart sköna ut! Men vilket slit! :-/

Skrivet av: Snurran den21 januari 2010 19:28

Snurran> Ja, vi har ju pratat om att skaffa dessa i flera år så nu känns det bra men jag håller med dig. Trodde jag skulle svimma när dom bara lämnade mig där med kartongerna...

Skrivet av: Angela den21 januari 2010 19:37

Vad fina dom är! Vi har ju en nästan likadan, fast i tyg! Så skön! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den21 januari 2010 19:52

Britt-Marie> Ja, den är skön. Våra heter Älvros ;-)

Skrivet av: Angela den21 januari 2010 20:06

Vilka fantastiska fåtöljer! Dem måste vi komma och gnaga på! (Hälsar Flicka)

Skrivet av: Anna den21 januari 2010 21:33

Anna och Flicka> Ja, gör det vi längtar oss fördärvade efter er!

Skrivet av: Angela den22 januari 2010 07:42

Post a comment
Remember Me?