« Fy attan vilket busväder | Huvudsidan | Strålande sol »

28 januari 2010

Att det ska vara så svårt då?!

JODÅ, DOM SATT DÄR igår igen - en djävel på varje axel och lade ner hela sin energi på att övertala mig att inte gå till gymmet. Hela vägen från jobbet - men jag höll händerna för öronen ;-)

Det blev veckans första styrkepass vilket innebär att jag inte kommer att nå mitt uppsatta mål, med tre styrkor/vecka, denna veckan heller...
Efter styrkan blev det en liten löprunda på bandet. Himla tradigt det här med löpträning inomhus!

Träning: Styrketräning, superset
Totaltid: 01:21:22
Maxpuls: 125
Medelpuls: 93
Procent av maxpuls: 74
Procent av medelpuls: 55
Förbrukade kalorier: 353

Träning: Löpträning på löpbandet
Totaltid: 00:30:01
Maxpuls: 144
Medelpuls: 134
Procent av maxpuls: 86
Procent av medelpuls: 80
Tid över pulsintervallet: 00:00:06
Tid under pulsintervallet: 00:00:39
Tid inom pulsintervallet: 00:29:16
Distans: 4,15 km
Medel hastighet 8,3 km/h
Förbrukade kalorier: 330

I dag är jag trött som gnu men det beror mest på att jag fastnade framför dumburken och inte kom i säng förrän långt efter midnatt. Vilket får mig att fundera allvarligt på om det är så vettigt att ha datorn i vardagsrummet?
Innan fåtöljerna flyttade hem till oss satt jag endera i mitt arbetsrum (eller som Woffegubben säger - Gelas flickrum) eller ståendes i köket. Då var risken liten att jag skulle gå in i vardagsrummet efter det för att blänga på TV...?

I kväll blir det i alla fall Spinning Race - ett helt otroligt pass med storbilds-TV och ett tempo som heter duga. När vi körde ett intro till detta för några veckor sedan var jag som en blöt fläck efter ;-)
Så...det får räcka med det i kväll och förhoppningsvis ska jag komma i säng i tid??


Skrivet av Angela Müller den 28 januari 2010 08:44

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?