« Fick äntligen ändan ur vagnen...eller sängen rättare sagt | Huvudsidan | I går och i dag... »

15 december 2009

Snopet ;-)

EFTERSOM BILEN SKULLE IN PÅ service tidigt i morse blev det ingen morgonträning och jag hamnade en och en halv timma tidigare på jobbet ;-) Nåväl, det gjorde ju inget mer än att jag började gäspa ganska tidigt på dagen.

Så jag tog helt sonika och gick en och halv timma tidigare från jobbet och det passade alldeles utmärkt eftersom jag anmält mig till cirkelpasset som börjar redan 17.40 och jag hade också tänkt hinna med frissan innan.

Så jag åkte hem till Gråbo, gick till frissan och därefter körde jag till gymmet. När jag var nästan framme ringde telefonen - det var gymmet som meddelade att cirkelpasset blivit inställt eftersom det var för få deltagare.
Hmm, vad gör jag nu då? Dryga två timmar kvar till spinningpasset som jag också var anmäld till?

Äsch, det vara bara att ta tjuren i hornen och köra mitt eget styrkepass för andra dagen i rad. Det brukar jag i och för sig inte göra, alltså två dagar i sträck, men två timmar är ju inte mycket att åka hem på heller. Så nu blev det så ;-)

När det var klart efter cirka en och en halvtimma hade jag ändå några minuter kvar innan spinningen skulle börja så det blev lite, med betoning på lite, löpträning på bandet. Endast 2,5 km och 19 minuter men det vara ganska exakt så mycket tid jag hade över innan det var dags för spinning puls, som ju då kräver skobyte oh inställning av cykeln, som varar dryga timman med lite stretch efter.

Det var min kväll det...

Skrivet av Angela Müller den 15 december 2009 20:58

Kommentarer

Du passar värre än värsta elitidrottaren! Strongt! :-D

Skrivet av: Snurran den15 december 2009 22:33

Snurran> Tack ;-) Om det vore så väl ändå? Men i kväll blir det bara slarv - ska ut med tjejerna och synda rejält ;-)

Skrivet av: Angela den16 december 2009 08:37

Herregud!! Håller m Snurran, sicken energi!!! Tufft!
God Jul & Gott Nytt år!!!!
;.) Pia

Skrivet av: Pia den16 december 2009 10:09

Pia> Tack igen och detsamma till dig!

Skrivet av: Angela den16 december 2009 11:59

Post a comment
Remember Me?