« Klappat och klart | Huvudsidan | Steg för steg vecka 50 »

13 december 2009

Pyrenéerna i dag ;-)

JAG KLEV UPP VID halvåttasnåret för att kolla om det skulle bli stavgång eller ej till gymmet. Men snön var borta och tempen visade på plusgrader så det fanns inte mycket att tveka på.

Jag är fortfarande inte riktigt överens med Nike + för i dag tyckte den att det var under 6 km och nu har fanskapet hängt sig så jag kan inte ladda över mina två stavgångar från i dag.

Jag tog förstås Bättringsvägen och mötte som vanligt andra motionären fast det var tidig söndagsmorgon och Lucia därtill. Jag hade glitter i håret så några leenden fick jag på vägen ;-)
Ditvägen tog dryga timman som det brukar göra och som sagt Nike + tycker att sträckan är något kortare än den i själva verket alltså är ;-)

Sedan blev det veckans mest efterlängtade - alpcykling i dag i Pyrenéerna. Den är skitjobbig men Stefan, vår spinningledare, ser till att det blir både kul och jobbigt ;-)

Efter spinningpass och stretch överrakas vi med Lussefika! Lena, hans fru, som också spinner med varje söndag hade bakat lussebullar och det bjöds kaffe och pepparkaka. Gissa om det smakade mumma? Dessa söndagar är så fantastiska och både Stefan med fru gör så att vi alltid har det hemtrevligt och mysigt. Undrar just om det är så på alla gym?

Stefan berättade att efter nyår ska han ge oss en nya turer och dessa kommer att bli i Lombardiet i norra Italalien - snacka om att bli berest ;-)
Det ska bli himla spännande att få uppleva något annat och jag kan bara tänka mig hur mycket jobb han lägger ner på dessa 90 minuter med musik och upplevelse för oss. Han är helt enkelt outstanding!
Med risk för att vara tjatig så har jag nog världens bästa gym.

Bättringsvägen hem tog två minuter mer än dit men det kan man kanske ha viss förståelse för efter 90 minuter intensiv spinning ;-)

Träning: Stavgång till gymmet
Totaltid: 01:01:27
Maxpuls: 111
Medelpuls: 96
Distans: 6,2 km
Förbrukade kalorier: 330

Träning: Alpspinning i Pyrenéerna
Totaltid: 01:30:41
Maxpuls: 132
Medelpuls: 107
Förbrukade kalorier: 659

Träning: Stavgång från gymmet
Totaltid: 01:03:51
Maxpuls: 127
Medelpuls: 97
Distans: 6,2 km
Förbrukade kalorier: 350

Man får väl vara nöjd med dagens träningsresultat med tanke på att jag i går inte gjorde ett enda dyft på den här fronten och det gäller även fredagen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 december 2009 15:30

Kommentarer

Hjälp vad du är hurtig...! Själv har jag bara gått till Frölunda Torg, det tog 45 minuter. Men då hade jag ont i höft och fot när jag kom fram. Shoppade lite kuvert och pennor för julkortsskrivandet (klart!!) och en kofta till mig. Bussen hem, var trött. Nu är det latesöndag som gäller!

Skrivet av: Lena den13 december 2009 16:18

Lena> Det var väl inte illa! Med onda höfter och allt. Jag har ju inte ont och tycker att det är så himla kul även om det är jobbigt med alpcyklingen ;-) Gemenskapen på mitt gym är så himla fin så jag tror att man orkar lite mer bara för det ;-)

Skrivet av: Angela den13 december 2009 16:33

Jag tror ni är - typ - enda gymmet med såna ledare, även om de flesta säkert har bra och inspirerande diton. Men lussefika tvivlar jag på att alla har!

Skrivet av: Snurran den13 december 2009 18:31

Snurran> Ja, och hembakat därtill med saffran i ;-)
Men visst är det väl så att det finns massor av bra gym i det här landet. Men om jag jämför med mitt förra så får mitt nuvarande 1000 poäng ;-)

Skrivet av: Angela den13 december 2009 21:05

Post a comment




Remember Me?